Annons
Annons


Torsdagen med en ny svinfin butik och sista podcastinspelningen


Igår vaknade jag av väckarklockan vid åttatiden och gick upp och gjorde frukost. När man har uvi (har fått antibiotika nu tackar som frågar) är man avrådd att dricka kaffe, och det har fan varit rätt kämpigt att inte dricka morgonkoppen de senaste dagarna. Men den här dagen tänkte jag yolo osv.

Annons

Gjorde banan- och blåbärssmoothie med müsli och nektarin och plockade fram den bok som jag ska läsa härnäst, Samtal med vänner av Sally Rooney. Tänkte att jag skulle klämma några sidor men det gjorde jag inte. Tittade på Girls i stället. Mycket peppad på denna i alla fall!

Sedan köpte jag ett par flaskor cava på systemet och tog bussen till Zinkensdamm där jag skulle på förhandsvisning för det nya varumärket Arket. Mötte upp Frida och hängde med henne, Sofia och Isak en stund (Ibeyostudio, där de jobbar, gör PR för Arket).

Arket öppnar på Birger Jarlsgatan i vår och är H&M:s nya märke. De kommer ha ett café och sälja kläder och inredning med fokus på kvalitet och tidlös design. Om jag har förstått det rätt. Det kommer även gå att köpa grejor på webben från och med nästa vecka!

Det fanns så mycket fint där. Frida garvade åt mig när jag gick och drog i galgarna och ba ”men titta här då, gud vad fin”, ”ååh vad fin”, ”men wow vad FIN”.

När vi klämt klart på kläder och bakverk så promenerade vi ut i ett högsommarsöder.

Vi köpte med oss mat från Mahalo och tog tunnelbanan hem till Isak.

Frida skulle nämligen hjälpa mig fota ett gäng bilder till ett kommande samarbete jag har. Känner mig så trygg framför kameran med henne.

Sedan tog vi en bulle (som körde fel och tog oss halvvägs till Arlanda) till Expressenhuset där vi skulle spela in vårt sista podcastavsnitt. Hade jag redan druckit kaffe med antibiotika i kroppen så kunde jag väl lika gärna dricka bubbel, tänkte jag.

BABY!

Har egentligen köpstopp när det kommer till kläder, har ångestshoppat en del på sistone (HE HE HE) men hittade den här kjolen på H&M igår och KUNDE EJ MOTSTÅ. Den är i ett scubaliknande material och är helt perfekt tycker jag. T-shirten är Alexandra Anderssons design för Bite Studion och bollörhängena är från Zara.com.

Och sedan dråsade vi ner i fåtöljerna i poddstudion, tryckte på rec och spelade in finalavsnittet! Vi pratar om vår poddtid tillsammans, om Fridas upplevelser på WOW och hur vi tänker kring framtiden. Och detta säger vi när vi precis halsat cava. Såatte. Varsågoda.

Tack till dig som har lyssnat på oss. 70 avsnitt, vem hade trott det! Vi kommer säkert tillbaka någon gång framöver, med mer kraft, inspiration och energi. Jag tror på att byta riktning när man känner att man står och stampar på samma ställe. Och jag skriver under på det Frida säger i podden: ”Det viktigaste för mig är inte att bli rik eller berömd, utan att ge mig själv de bästa förutsättningarna för att utvecklas”. Och den här podden har varit så otroligt utvecklande och rolig, men nu är det dags att gå vidare. I alla fall för en stund.

Prenumerera på oss i poddappen (vi har haft två konton i iTunes men det ena är borttaget, så se till att du prenumererar på rätt konto >>LÄNK<<), skicka supergärna en review och fortsätt hänga med mig här på bloggen (jag kommer ju sjääälvklart fortsätta blogga) och på @florawis och @fridavega på instagram. WE LOVE U. Stort tack till Lovisa Ohlsson, Henrik Funke, Jonas Lindskov, Oliver Bergman och säljteamet på Radioplay som har jobbat med oss det senaste året.

Lyssna här nedan, på Radioplay.se eller i din poddapp:

❤️?❤️?

Är du sugen på att starta en podd? Frida och jag har gjort en poddguide här!

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar