Annons
Annons


Analogt från Salina


Hej kompis.

Lördag. Regn. Snart blir jag upplockad av mamma och Calle för att åka till Arlanda och möta Froste och Dana som har rest hela vägen från San Francisco. Vi åker raka vägen från Arlanda till sjukhuset där en släkting är.

Annons

I två veckor ska de vara här, min brorsa och hans fru. Och nästa helg ska pappa och Jo gifta sig. Så det blir familjehäng deluxe den närmsta tiden.

Det har varit en tuff vecka på många sätt. Det kanske inte alltid syns på bloggen, det är lättare att skriva om kvällsbad och pussel och att halsa cava än att skriva om saker när man är mitt i dem. Och. Integritet. Sån borde jag väl ha. Men tack för alla kommentarer den senaste tiden. Det har varit så fint att läsa.

Hur som helst.

Moa tog ett gäng bilder med sin analoga kamera när vi var i Italien:

Följ henne på Instagram vetja, hon är så himla talangfull: @moagarpendal.

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar