Annons
Annons


På kvarterskrogen (ÅNEJ skrev jag just den rubriken)


I förrgår promenerade jag in till stan med Majgull Axelssons Ditt liv och mitt i lurarna, korsade Skanstullsbron, traskade upp för Götgatsbacken, över Centralbron och fram till Tegnérlunden.

Där satte jag mig ner och beställde in ett glas vin i väntan på mitt sällskap. Tycker om den grejen, att sitta själv på en uteservering och få låtsas vara en person som har sitt shit together. En som beställer ett specifikt glas vin, chablis kanske, och inte husets vita, det billigaste (vilket jag förstås gjorde, men det visste ingen som passerade).

Annons

Mitt middagssällskap den här kvällen bestod av tre av mina favoritpersoner: Min brolla Froste, hans fru Dana (de är i Sverige i två veckor :”’)) och min pv Isak. Jag tog några fruktansvärt dåliga bilder. Vi tittar.

Här ser det ju ut som att Isak fejkskrattar åt något Froste och Dana säger.

Och här ser det ut som att jag har sagt något jäkligt opassande, skämtat för grovt, som får Froste och Dana att undra om de ska säga något om det eller om de bara ska låta det passera.

Och här ser det ut som att Isak tänker ”jag kan stå ut med hennes stank lite till, jag räknar ner från tio, sedan säger jag att jag måste gå på toa och smiter ut bakvägen”.

MEN VILKEN TUR att det var astrevligt. Synd att det inte syntes på bild bara.

Juste. Åt det här: korngröt med karl johansvamp-kåldålme. Det stod faktiskt dolmAR i menyn, i plural, då borde det väl ha legat ett par stycken på tallriken?

Äh nu blev jag lite väl neggig. Knut är faktiskt en tokmysig restaurang med inspo från Norrland. De har liksom cava + lingonsorbet som drink på menyn? GLASS PLUS CAVA. Briljans.

Tack för mig.

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar