Annons
Annons


Vad jag hade på mig på pappas bröllop


I fredags hade jag 50 minuter till godo på Götgatsbacken för att hitta något att ha på mig på pappas och Jos bröllop. Jag kutade in på H&M och såg den här klänningen hänga i entrén. Jag drog på mig den, såg mig i spegeln och tänkte ja, det här får duga.

Annons

Och i lördags så fick den uppleva sitt livs första bröllop.

Till den hade jag på mig silvriga slingbacks från det fotriktiga märket Tamaris (en av pappas vänner i 50-årsåldern skrattade rakt ut och sa HA! Det märket är ju till för sådana som jag – som har hälsporre!).

Dansade som en dåre. Buggade med min pappa och fuldansade med min farbror och dansade tryckare med Isak. Bra festklänning kan jag meddela, för det är så mycket tyg.

Kanske visar lite mer från bröllopet om jag får norpa några fotografier från bröllopsfotografen. Det var hur som helst väldigt, väldigt lyckat.

Hoppas att ni har haft en fin helg. <3

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar