Annons
Annons


Stanna som ljudbok!


Den första september förra året kom Stanna ut som bok. Och nu, exakt ett år senare, har den blivit till ljudbok!

För varje ny typ av bok (inbunden, e-bok, pocket, ljudbok) så blir det som en ny liten release av boken, och det känns så stort och fint. Nu har den tryckts i 15 000 exemplar (normalt är 1000-3000 för en debutant!) och i ljudboksform kommer den förhoppningsvis nå en ny målgrupp. Kanske personer med mindre tid, med lässvårigheter eller som helt enkelt föredrar ljud före text.

Annons

Fett. Jäla. Kul.

Det är Philomène Grandin som har läst in Stanna. Jag tycker så mycket om lugnet i hennes röst. Jag har lyssnat på spridda bitar av boken, och jag tycker speciellt om hur hon läser in de tyngre delarna av berättelsen. Hur hon förmedlar sorgen.

Jag skrev det till henne. Att det finns en respekt och en skörhet i hennes röst.

Inför ljudbokssläppet fick jag frågan om jag själv ville läsa in boken, men jag sa nej. Jag vill liksom inte regissera min egen pjäs. Jag vill ta chansen att låta en skådespelare tolka min text. Och jag tycker att Philomène Grandin gör det så himla bra.

Ljudboken finns på Bookbeat, Storytel, Nextory och säkert på ännu fler platser. Den är sju timmar och sexton minuter lång i vanlig takt, vilket jag som själv lyssnar på ljudböcker tycker är en ultimat ljudbokslängd. Faktiskt.

Fint är också att boken har fått 4,2/5 i betyg på Bookbeat. Wow :’)

Hoppas du gillart!

Tack till alla ni som lägger upp bilder och skriver en rad eller två. Blir så jäkla glad. <3

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar