Annons
Annons


Realtidshej


Hej och goddagens.

Är ni irriterade på mig för att jag uppdaterar bloggen lite mer sporadiskt just nu, eller märker ni inte av det?

Idag är en bra dag. Jag vaknade vid sju, skrev mina fem hundra ord och drack kaffe i sängen. Satte på mig höstiga najsiga kläder och promenerade längs Tegnérgatan och bort till Humlegården för ett möte. Sitter nu på Taverna Brillo och spanar på kändisar helt skamlöst. Ser egentligen bara manliga youtubers som jag inte kan namnet på. Och Daniel Hallberg. Och kvinnor med klackande klackar som kindpussas och säger till sin väninna ”Men GUUUUUD vad du är snygg du är, är det en acnekjol? Jag tyckte väl det!”.

Annons

Jag hade hur som helst ett morgonmöte med Sara som är ansvarig utgivare på Baaam. Jag ska skriva en artikelserie i vinter som går helt i linje med vad jag vill ägna min tid åt. Längtar tills jag kan berätta!

Idag ska jag till min psykolog, sen träffa My, sen gå på förlagsfest med bokklubben.

Och solen skiner också.

Vad gör du den här torsdagen? <3

27 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar