Annons
Annons


Ja(c)k(a)ten på höstjackan


Det här blogginlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det bästa med hösten är att man får en anledning att använda jacka igen. Jackor är ju så KUL. Men svårt. Nu har jag letat igenom halva internet för att hitta några jackor jag gillar. Ska visa!

Skinnjackor i fuskläder är grejen. Den vänstra passar-till-allt-jackan är från Gina Tricot. Den högra är från Cheap Monday. Älskar taxichaufförstilen.

Annons

Denimkimono (HUR fin till maffiga örhängen) och roströd bomber från Malene Birger.

Fuskpäls. Den leopardmönstrade har jag i min ägo och den kan jag begravas i. Den till höger är från Tiger of Sweden och skulle vara så-å fin till höga jeans.

Dessa två från Filippa K är perrrfekta. I synnerhet den till vänster. Och den till höger. Båda.

Älskar att Weekdays *accentfärg* denna höst är grönt. Det är ju så oerhört fint. Här har vi en jacka i sammet och en svinfin pälsvariant.

Den här beiga jackan är kanske det finaste jag vet just nu. Från Arket. Den högra i en UNDERBAR färg är från Gant. Kan tänka mig att den är fin till en kjol och en go halsduk.

Vänta stopp och belägg hur fina är dessa två? ÄCKLIGT fina. Här är ettan och här är tvåan.

Pufferjackan lever än. Kan någon bära den här i silver? Bra, tack. Den högra finns i massa olika färger och kommer från Monki. Har en likadan här alldeles bredvid mig faktiskt.

Här har vi två rockar dårå. Den vänstra roströda är från Brixtol och den högra drömjackan är från Hope.

& Other Stories kan ju LUGNA SIG. Så mycket fina grejer. Älskar lång rock+sneakers. Och kort rock+kängor.

Teddyjackor JA TACK SNÄLLA. En från Monki och en från Native Youth.

Hörni wow vad roligt det är med kläder ändå.

Inlägget innehåller annonslänkar utvalda av mig.

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar