Annons
Annons


Dejtsöndag & veckans planer


Hej och god morgon från en tröttis. Enligt tradition kör vi en veckans lista för att rulla igång veckan. Ska bara dricka upp mitt kaffe först.

Har ny kepa förresten. Norpade den av Josefin igår på loppisen. Fan vad fint att så många kom, det var liksom kö runt kvarteret? Sålde i princip allt och nu är min garderob så LUF-TIG. 

Annons

VECKANS LISTA:

Veckans *kultur*:

Jag och Isak tänkte gå och se Marie-Louise Ekman-utställningen innan den tas ner. Och på onsdag ska jag se Här kommer alla känslorna på en och samma gång på Dramaten. Även sugen på bio! Nu är det höst hörni!

Veckans skrivande:

Fortstätter med utmaningen 500 ord om dagen. Förra veckan gick det bra. Okej, förutom söndagen för då skrev jag ingenting alls. Och på fredagen och lördagen skrev jag runt 300 ord per dag. Men ändå. Stolt över mig själv.

Bjöd Isak på drinks + mat igår efter loppisen. Först gick vi till Morfar Ginko & Pappa Ray-Ray och drack cava på uteserveringen för att få känna oss lite härligt nyrika.

Veckans teveserie:

The Sinner. Herre min jävla gud vad spännande och bra. Finns varken på Netflix eller HBO så du får googla dig fram.

Sen gick vi vidare. På Paradiso har de happy hour varje dag mellan 17-20 så ett glas cava kostar 60 pix! En öl 40! Hallå hur bra.

Veckans matlagning:

Har fyra paket Pulled Oats i kylen så jag tänkte göra tacos eller köttfärssås och spaghetti merom.

Veckans ljudbok:

Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg.

Veckans läsning:

Hjärtat är bara en muskel av Kristofer Ahlström.

Veckans övriga planer:

Jag ska till min psykolog, se Zaras ny lägga, spela spel med kompisar, tjöta och dricka rödvin, ta en AW med Sandra. Och så vill jag träffa farmor!

Veckans resa:

I helgen åker jag faktiskt till England. Min kusin Kate gifter sig med sin Harry ute på den engelska landsbygden, och jag stannar där i två nätter. Sedan åker jag till London och hänger med Jaana sön-måndag.

Vi käkade middag på Crêperie Fyra knop, som var nästan tomt på folk. Helt orimligt att inte fler hänger på detta svinmysiga franska ställe? Middag för strax över hundralappen, och vin upp till bredden för 64 spänn! Obs man får dricka alkoholfritt också 🙂

Veckans blogginlägg:

En intervju om självkänsla och relation till kropp, en lista om böcker och läsning, ett foto i timmen, höstoutfit, frågor & svar. Något speciellt du vill läsa om?

Ha en asbra vecka kompis <3

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar