Annons
Annons


Vegansk paella med grannarna G


Igår kväll var det dags för mig att packa grannkorgen igen. Jag kallar den så, för jag använder den bara för att frakta grejer mellan min och favvogrannarnas lägenhet.

Jag och Maja lagade paella ihop. Stod på varsin sida om köksbänken i hennes kokvrå, en kopia av min sex trappor upp, och hackade grönsaker.

Annons

Vi utgick från lite olika standardrecept på nätet, men bytte ut fisk/kyckling mot pulled oats, zucchini och portabellosvamp (som vi stekte på innan). Vi hade även oliver, kapris, paprika och haricoverts i. Och små körsbärstomater i miniatyr från Majas föräldrars växthus som vi ploppade ner mot slutet, som små röda pärlor i det gula riset.

Kom på nu att Agnes/Cashew Kitchen har gjort ett recept på en vegansk paella som du kan utgå från om du vill ha mer exakta angivelser!

Saffran. Å vad gott det är.

Tidigare under dagen hade vi varit och köpt kvällsunderhållning på Myrorna. Ett Alfapet för hundra kronor. Att köpa sällskapsspel second hand är verkligen eine kleine life hack.

Maja hade förstås diskat brickorna. Själv satt jag och tuggade på blyertspennan som de tidigare ägarna glömt kvar i spelet 🙂

Sen fick vi tillökning. David!

Och Isak!

”Är moona ett tillåtet ord?”

”Självklart.”

Det var lite kämpigt för Davve-D som ni ser.

Efter kaffe och choklad var det dags att ta sig den mycket långa och krokiga vägen hemåt igen. Sicken fin måndag med grannarna va <3

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar