Annons
Annons


Välkommen till Café Alex & Flora


Igår klockan 12.17 stod jag vid grönsaksdisken på Hemköp och väntade på Alexandra, och klockan 12.18 gled hon in genom svängdörrarna. När köpt lunch så gick vi hem till henne. Hon har flyttat in tio minuter från mig!!

Annons

Hennes lägenhet är det sju-ka-ste jag har sett. En omgjord butikslokal som hon hyr i andrahand. Välkommen till Alex & Flora, här öppnar vi fik.

På vårt fik serverar vi exempelvis vietnamesiska vårrullar!

Denna innehåller rökt tofu, äpple, mango, gurka, avokado, rädisor, paprika, tahini, koriander och salladslök ???

Tanken var att vi skulle sitta och jobba vid varsin dator, men det gick ju, eh, sådär. Vi har precis lärt känna varandra (genom ❤️instagram❤️) så det finns en triljard frågor att ställa och saker att berätta.

Hon visade mig exempelvis sina sexigaste skor.

Klart man ska ha på sig sina porrigaste skor när man chillar hemma, det vet alla.

S/O! Följ Alexandra på hennes blogg och instagram vetja, göre nu direkt!

Puss från en som just nu denna tidiga fredagsmorgon hetsar runt för att få ihop packningen inför böllop på den engelska landsbygden! Otroligt att det kan ta hundra år för mig att packa inför tre dagar. Är ju ändå skilsmässobarn! Men då kunde jag åtminstone packa 3 till bredden fyllda Ikeakassar med kläder utan att någon vågade ifrågasätta det. Kanske ska testa det på Arlanda också, och bara skylla på att det är synd om mig som har skilda föräldrar. A, så får det bli.

Ha en strålande fredag kompis.

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar