Annons
Annons


Welcome aboard this service to London King’s Cross


Hej söndagsvarelser.

På ett tåg igen. Tror att jag kommer minnas september månad som månaden på tåg.

Jag är alltså i England över helgen. Min kusin Kate gifte sig igår med en britt och det var det pampigaste bröllopet jag varit på, med stora prussiluskahattar och hundar med rosetter och gårdvagnar och kiltar. Hon är skotte. Vilket alltså innebar att vi dansade skotsk folkdans. Fruktansvärt kul att snurra runt från den ena armkroken till den andra. Finns nog lite att se på min Instastory. Idag är jag tlött så tlött.

Annons

Snart, efter en tretimmars resa, rullar jag in på King’s Cross. Där ska Jaana möta mig. Vi ska äta sunday roast på en pub. Ska bli så fint att luta huvudet mot hennes axel.

Vi hörs snart igen.

Xoxo

9 kommentarer till “Welcome aboard this service to London King’s Cross”

  1. Åhhh, alltså klänningen är SÅ fin!!!! Var kommer den ifrån? Ska på bröllop inom en månad och söker ljus och lykta efter fina klänningar atm. Och denna är perfekt!!
    Kram

  2. Vill höra om föreställningen (eller vad det nu var) som sågs på din och Jaanas instastories igår! Måste även tillägga att jag ÄLSKAR din klänning!!

  3. Flora du har ju skrivit en del om akne och finnar tidigare. Vad använder du för rengöringsprodukter och hur tar du hand om din hus nu? Din hud ser verkligen felfri ut nu :)) Har själv börjat få mer finnar (är 23, när ska de sluta komma??) och undrar om du har tips på något märke/produkt 🙂

    Kram

  4. Det är ganska förvirrande nu när du uppdaterar så oregelbundet, man tappar liksom intresset lite av att läsa när man aldrig vet när du uppdaterar. Du brukade också uppdatera väldigt regelbundet, så kanske förklara nu att du inte lägger upp varje dag längre i alla fall.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar