ANNONSSAMARBETE MED BONUSWAY

Jakten på taklampan


Nu har jag bott i min hyresrätt i tre år! 24 kvadrat som jag gjort till mina egna. Såhär fin såg min bokhylla ut förra året när den var sprojlans ny, men nu är den så belamrad med böcker och prylar att en ordentlig utrensning borde skett, ja, igår.

När jag och mitt ex gjorde slut för 1,5 år sedan (Tid!! Slutar aldrig att förvåna mig!!) fick han ta med sig den lampa som vi tillsammans valt ut på Svenska Armaturer i Midsommarkransen. En tung sak med repig skärm, som hade fått ny el och som hängde med oss i flera lägenheter som vi hyrde. Sedan dess har jag inte haft någon taklampa.

Nu är det dags för en ny tänkte jag.

Isaks taklampa från Granit.

Jag vet vad jag inte vill ha. Ingen vräkig grej i guld eller mässing. Inget fjunigt, tygigt. Inget som hänger på en lång sladd (hade ju kunnat gå att leda en sådan över matbordet, men nä, jag vill ha en lampa mitt i taket) och ingen naturfärgad historia eftersom min lägenhet redan är full av olika naturmaterial.

Vad jag letar efter: Något enkelt och klassiskt.

Så: i samarbete med Bonusway.se har jag gått på lampjakt på nätet! Bonusway är en kostnadsfri tjänst som gör att man får pengar tillbaka på sina inköp online. Det finns 600 registrerade butiker, vilket täcker de allra flesta sajterna jag nätshoppar på. Allt från hotell och kläder till mat och inredning.

Efter att jag luskat runt på olika hemsidor så hittade jag tillslut en lampa (på Ellos). Jag köpte den och ett crisp drapålakan för totalt 2000 kr. Och eftersom jag handlar via Bonusway så får jag 5% av köpet i bonus, vilket landar på 100 kronor! 100 kronor som jag annars inte skulle få.

När jag kommit över 150 kronor får jag pengarna utbetalt till mitt konto. Klagar EJ. Om jag hädanefter bokar hotell och andra dyrare grejer (som jag ändå skulle köpt) via Bonusway lär ju utbetalningen bli rätt go.

Bildkällor: Ellos, Retrolampor.se.

Kolla denna funkisaktiga lampa! En sån som ofta hänger i trapphus eller på kaféer. Gamla bibliotek kanske. Fast när jag googlar efter inredningsbilder så hänger den oftast i kök.

Men vet ni vad som är bra? Sånt behöver man inte bry sig om. Jag bestämmer att denna klotrunda funkislampa passar prima i mitt tak, i lägenhetens enda rum. Vilket härligt ord ändå: klotrund.

Om du blir medlem på Bonusway via mig (länk här) så får du 100 kronor i välkomstbonus!

Lovar att visa lampan när den är oppe!

Annonssamarbete med Bonusway.se.

7 kommentarer till “Jakten på taklampan”

  1. så är det om man betalar med faktura på stadium.se med läste jag. då säljer dom (de som har fakturatjänsten) vidare ens uppgifter till vem som vill..

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar