Annons
Annons


En månad i skogen


Har jag berättat att jag åker till Hälsingland nästa vecka? Jag tänkte stanna en månad på min släkts lantställe. Ensam.

Jag åker för att skriva. Det är huvudfokus. Jobba med boken som ligger i min dator och som jag arbetar med periodvis. 150 sidor sammanhängande och osammanhängande text som ska redigeras, strykas och arbetas om.

Annons

Jag vet inte hur bra det är att isolera sig när psyket svajar. Men jag tänker såhär: Om jag inte mår bra så åker jag hem. Om jag blir för rastlös, för ensam, för ångestfylld, så åker jag hem. Stockholm är 3,5 timmar bort och jag kan åka dit över en helg eller över ett dygn. Och så ska jag få helgbesök. Flera gånger. Så det är ju egentligen bara vardagarna som blir ensamma dagar.

Det blir intressant att se vad som händer med bloggen under tiden jag är där. Jag har börjat skriva listor på potentiella blogginlägg. I nuläget står det vlogg, äppelrecept, favvoblommor 🙂 och följ med på shoppingtur i Bollnäs. Jag har ambitioner om att bryta av skrivandet med aktivare grejer. Svampplockning, promenader, simning på den lokala simhallen, matlagning. Kanske yoga? Ska jag bli en sån?

Om ni har idéer på inlägg som jag kan skriva under min månad i skogen så får ni gärna ge förslag. Det kan vara hur smalt som helst. Jag har ju då ingen bil så jag kommer inte kunna åka på spännande utflykter, däremot ligger huset i skogen så den kan jag skriva mycket om. CONTENT. För en person som jag som träffar folk jämt och ränner runt på stan varje dag så blir det här en utmaning.

29 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar