Annons
Annons


På vägarna, genom Säffle och Örebro


Hej och god morgon och välkommen och tja!

Sitter på ett tåg igen. Vem hade kunnat ana. Jag håller på att somna när jag skriver detta, så mina bildtexter blir inte så långa idag. Får väl vara okej.

I måndags var det dags för mig och Sackeman att åka hem från Bohuslän. Då kan man välja att åka via Karlstad eller via Lidköping, och vi valde det förstnämnda.

Annons

Lyssnade på Invisibilia och Psyket och for fram över kullarna, gult och rött utanför fönstret. Jag tänker på all den tid som jag och Isak har tillbringat i olika bilar, i Sverige, Kalifornien och Irland. Alla timmar av att småprata och turas om att välja låt. Att stanna till här och var för att köpa choklad eller titta på en strand eller skrota runt bland gamla kastruller på loppis. Att den utgör en så stor del av vad som är vi.

I Säffle så körde vi förbi det här huset och jag hörde mig själv vråla: VÄND OM! Grön Ko heter stället, och vi tyckte att det var dags för kaff och bull!

Äppelpaj blev det, med citron och kardemumma i <33 Sedan in i bilen igen.

Jag insisterade på att vi skulle åka in i Örebro innan solen gick ner, så det gjorde vi.

Satan vad fint ni har det alla örebroare.

5 av 5!

Ursäkta mig men får jag bita lite i dina kinder tack så mycket.

Sen klämde vi varsin falafel och for vidare. Lämnade av bilen hos pappa, klappade kattungarna och tog bussen in till stan igen. Jo. Så var den helgen slut. Gick alldeles för fort.

Nu ska jag käka min tunnbrödrulle och dricka mitt kaffe. Om du är på bokmässan idag kommer jag, Birgitta Ohlsson, Petra Hallenbrant, Måns Hultgren och Wilma Sörman prata om jämställdhet i skolan kl 12:20. Läs mer här!

Ha en go fredag <3

7 kommentarer till “På vägarna, genom Säffle och Örebro”

  1. Lyssnade precis på Kakans podd där du är med och måste säga att du verkar vara en så sjukt vettig och sund person. <3
    Plus hög igenkänningsfaktor på det där med hårstrån som växer ut ur födelsemärken. Jag har ett födelsemärke på ena sidan i mungipan och där växer det ut ett svart grovt hårstrå som jag inte ser i alla vinkar i spegeln. Så det hinner alltid bli megalångt innan jag ser det.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar