Annons
Annons


Veckan som kommer


Veckans skrivande:

Jag har bestämt mig för att ha redigeringsveckor. Det innebär att jag läser igenom all text i mitt projekt, och börjar flytta runt scenerna och skriva upp vilka luckor som finns och vilka scener som måste skrivas om/strykas. Det finns mycket som behöver redigeras rent språkligt, men just nu jobbar jag med att få ihop en dramaturgi och skapa sammanlänkade scener med ett starkt driv. Svårt som fan och inte superkul, men jobbet måste göras.

Annons

Jag ska också samla ihop ett gäng sidor text att skicka till skrivcirkeln, som är en responsgrupp jag har med Yrsa Keysendal, Zara Kjellner och Bim Eriksson. Klart man vill namedroppa när det handlar om sådana stjärnor.

Och! Ska även byta några sidor text med min kompis Miia (som jag lärde känna i Lissabon). Ska bli fint att få dyka in i hennes värld. Att få andra ögon på sin text är verkligen guld.

Veckans planer:

Jag är ju, som ni vet vid det här laget, i Hälsingland. I helgen kommer Isak hit och gör mig sällskap, men fram tills dess ska jag gå till simhallen, skriva, blogga, promenera och försöka hitta svamp! Och sen ta i tu med administrativt jobb, mail osv.

Så sjukt att detta är min tillvaro just nu? Att jag ska tillbringa så mycket tid själv. Ovant.

Veckans läsning:

Kalmars jägarinnor av Tove Folkesson (finally!).

Veckans ljudbok: 

Oktober i fattigsverige av Susanna Alakoski.

Veckans utmaning:

Har en yogamatta som står här bredvid. Ska jag ta mig an 30 days of yoga med Adrienne? Ja det ska jag fan! Har även, efter tips från ett par av er, testat på meditation med hjälp av appen Headspace. Är fortfarande en superrookie men tror att detta kan passa mig! Jag kommer väl skriva lite om detta längre fram när jag har mer erfarenhet. Har lite svårt att identifiera mig själv med yoga+meditation :-))))

Veckans vädjan:

Jag uppskattar verkligen konstruktiv kritik. Jag lär mig massor. Men jag har en önskan: tänk till innan du trycker på skicka – Skulle du formulera dig såhär IRL?

Såhär resonerar jag:

Om din kompis gör/säger något du inte gillar, hur tar du upp det med hen? Förmodligen på ett konstruktivt och respektfullt vis. Kanske öga mot öga, eller i ett sms.

Tänk likadant när du skickar en kritisk kommenterar. Fyll i ditt namn och din mailadress (du kan väl stå för din kritik?) och visa lite värme och respekt. Vi är alla människor som försöker göra vårt bästa.

Skulle verkligen uppskatta det <3

Veckans blogginlägg:

Har fått en fråga om vad jag har på mig när jag är här i på landet, och det tänkte jag visa. Har även fått ett önskemål om att lista egenskaper jag önskar att jag hade. Matlagning blir det förstås också! Och lite mer om att vara ensam.

Tänkte få tummen ur och skriva ihop en ordentlig veganguide till Stockholm också! Nu är det sagt. Nu ska det ske.

29 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar