Annons
Annons


Pannkaksfrukost & älven & 1 år idag


Hej och välkommen till min lördagsmorgon.

Jag stekte veganska bananpannkakor till oss. Blev de bästa jag någonsin gjort! Jag utgick från det här gamla receptet, men efter att smeten hade stått och svällt i 15 minuter så blandade jag i mer mjölk. Kanske typ 0,75 dl? Höftade lite.

Annons

Använde ikaffe och stekte i rikligt med rapsolja. Kanske också påverkar.

Vi toppade dem med mandelsmör, blåbär, mandelflarn och socker.

Och så satte vi och glodde på det här. Det där vita är alltså inte skit på objektivet, utan ånga som kom ur tallarnas stammar. Så himla vackert. Det rykte verkligen.

Sen gick vi på promme.

Är vi inte rediga och vindtäta i våra jackor från Everest/Stadium?

När vi kom tillbaka till oss tyckte vi att det var matdags igen. Vi gjorde en brasa.

Och grillade korv.

Ser ut som att korvarna varit på barnkalas och fått konfetti i ketchupen.

I själva verket är det sötstark senap, ketchup, salladslök, rostad lök och picklad rödlök på. LÖK <3

Vi åt det nere vi älven.

4,5 poäng i betyg hälsar Isak. Lite torrt.

Sen passerade timmarna. Isak byggde fördämningar i bäcken <23334455 och jag hade högläsning. Mihihi nu tycker du kanske att vi är lite ostiga. TYCK DET DU.

Sen skopade vi ur ekan och rodde ut. Fick sumpvatten i stövlarna också.

Finns det något mer harmoniskt än att ro runt på en blank älv? Tror ej.

Kom hem, lyssnade på ljudbok och lagade livets gryta. Sen film.

Idag har vi varit ihop i prick ett år Isak och jag! Jag var väldigt kryptisk när jag bloggade om det den 15 oktober 2016.

Puss till oss.

22 kommentarer till “Pannkaksfrukost & älven & 1 år idag”

 1. Älskar dina inlägg från Hälsingland, tycker din blogg har varit superbäst sen du kom dit! Självklart bra innan också, men just nu är alla inlägg så drömmiga och höstiga och mysiga = bäst.

 2. Hehe minns att jag såg nån kommentar på/om det där inlägget där nån tyckte att den där Isak var med på väääldigt många bilder. Själv fattade man ingenting dock förrän du berättade.

 3. Blir så avis på skogen och älven och allt att det typ gör ont i kroppen. DRÖM! Vilka fina bilder du tar. Och grattis till er!

 4. Nog för att jag har läst din blogg vareviga dag i flera år nu :’) Men finns det något inlägg där du berättar hur det gick till när ni blev tillsammans (typ bestämde det) och hur du visste att det var ”dags” att bli ett par? Pga tycker det är så svårt att veta själv. Din blogg är verkligen en härlig plats i höstrusket just nu <3

 5. Åå grattis på er!! Ser verkligen ut som att ni har det jättebra där oppe. En har ju skymtat lite drömmina trappor och gosiga kaminer, men hade verkligen älskat en hel husetur: Skulle va så mojsigt att se lite mer av ditt andra hem. Ha det fint! Kram

 6. åhå så fint <3 grattis till er!
  har frågat en gång tidigare men!! kompisdejt-inlägg önskas!! hehe. om du har tid osv.
  ha det superfint och ta hand om dig!

 7. Vilka underbara bilder! Älskar bilden på dig när du ror <3 Men alltså, jag hade ingen aning om att det kom rök ur stammarna?! Så himla häftigt!!! 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar