Annons
Annons


veckan min


Hej och god morgon. Min kropp värker på alla möjliga vis. Men nu brinner det i kakelugnen. Och nu ryker kaffet. Och jag ser fram emot den här veckan.

Veckans skrivande:

Den här veckan ska jag skriva 500 ord om dagen. Minst. Det är en utmaning som ger lagom mycket pisk!

Annons

Jag ska även ge textrespons på ett gäng texter, redigera om några scener i mitt manus som skaver i mig och göra research. Dvs hänga på platser som jag skriver om. Kan berätta mer om det här en annan gång.

Veckans planer:

Förutom skrivutmaningen så ska jag göra det jag gör när jag är här: elda, läsa, skriva, promenera, yoga, meditera (sant!) och laga mat.

Är sugen på att plocka lingon också. Finns så mycket i skogen.

På tisdag kommer Johanna hit. Ska bli så jävla fint. Och till helgen är Isak här igen. Vi lär ju gå och ta en bärs på Corner i byn. De har öppet till 01.00.

Veckans läsning:

Kalmars jägarinnor av Tove Folkesson. Fortfarande. Och sedan månadens bokklubbsbok: Astragal av Albertine Sarrazin.

Veckans ljudbok: 

Hunger av Roxane Gay.

Veckans längtan:

Grupphäng. Det är verkligen en känsla som växer i mig: längtan efter att sitta runt ett bord eller ligga på en säng med några tjejkompisar och tjöta om olika saker, det ena ämnet avlöser det andra. Alltså: att få känna sig som en del av ett större tryggt sammanhang. Utsvulten på det.

Drömmer också om sol. Och en strand. Och ett hav. I november eller december kanske?

Veckans utmaning:

Håller fortfarande på med 30 days of yoga med Adriene. Tycker väldigt mycket om!

Veckans radioprogram:

Yrsa tipsade mig om några gamla avsnitt av Allvarligt talat där Märta Tikkanen och Birgitta Stenberg svarar på läsarfrågor. Det var så fantastiskt fint. Länk till del 1 här och del 2 här. Och här fanns visst en del 3!

Veckans blogginlägg:

Jag tänkte visa vilka hår- och hudvårdsprodukter jag har tagit med mig hit, olika goda grejer jag har ätit och några filmtips. Någon frågade även om en rundtur i huset. Javisst!

Är så jäkla glad för all kärlek gällande bloggen på sistone. Jag har ju mycket mer tid att skriva blogginlägg här i skogen, och det verkar märkas. Blir pepp. Så om det är något särskilt du längtar efter att läsa om: säg till!

20 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar