Annons
Annons


Och massor av barr har jag fått i skon, men i korgen finns bara en champinjon


Johanna åkte hem igår kväll. När vi kramades hejdå vid busstationen och jag cyklade därifrån var det alldeles svart ute. Klockan var halv sju på kvällen. Kallt också. Som vinter.

Det sämsta med att få besök är hur överrumplad jag blir av tystnaden efteråt. Det brukar ta mig några dagar att bli bekväm med ensamheten igen. Första kvällen blir det så påtagligt. Att det inte ligger någon intill som kliar en på armen under ett Bacheloravsnitt eller som fyller på ens tekopp.

Annons

Så även igår. Därför är det skönt att Isak kommer ikväll, att jag inte behöver vänja mig. Han tar bussen upp efter jobbet som en veckopendlare. Och så har vi två dygn tillsammans. Det kanske blir min sista helg i Hälsingland för den här gången.

Såhär såg det ut förra helgen.

En sån frukost.

Med bananpannkakor och allt det goda.

Juste vi lagade burritos med butternut squash och svarta bönor också (recept). Här sitter han och spelar på sin lilla burritoflöjt i solen. Med landetskitigt hår.

På eftermiddagen ett försök till svampplockning.

Jag var laddad.

Men vi hittade bara en maskätna svampar som Isak tyckte såg giftiga ut. Jag tyckte att de verkade halvätliga, men det är kanske lite väl risky att resonera så.

Här drack vi kaffe och käkade chips i alla fall.

Smakade elektricitet, men äh, det gör väl inte så mycket.

Ja det var alles från förra helgen dårå. Bara en endaste svamp fick vi med oss hem, men den var så maskäten att vi slängde den innan vi kom in i huset.

Idag då? Jag ska ge respons på en text, beta igenom min mailinkorg, hämta ved, göra brasa, skriva (minst) femhundra ord och yoga. Utomhus.

Lever det galna livet som du märker. Vad ska du göra i helgen?

12 kommentarer till “Och massor av barr har jag fått i skon, men i korgen finns bara en champinjon”

 1. Tycker det låter som det PERFEKTA livet. Min helg är inte mycket mer spännande… Jag ska jobba, mitt jobb anordnar en kulturmässa. Iofs kul när det händer något *särskilt*. Men en jobbhelg är ju alltid en jobbhelg :))

 2. Så mysiga inlägg nu när du är i Hälslingland! Får en så höstig feeling av att kolla in på din blogg. KRAM!

 3. Jeg forstår at du kan føle deg ensom i Hälsingland, men det virker som kreativiteten din blomstrer og har veldig godt av dette oppholdet! Bloggen din er bedre enn noensinne, insta likeså, og jeg tror teksten du skriver på blir helt fantastisk<3

 4. Först av allt vill jag säga att jag älskar din blogg och dig (om man nu kan älska någon man inte känner) och har följt dig i flera år ❤️❤️☘️?

  Men jag måste få ställa en fråga. Det känns nämligen som att du faktiskt mår bra av att bo i naturen och plocka bär från håret.. varöre skriver du då i slutet ‘lever de galna livet som du märker” som jag uppfattar som en kritisk kommentar till ett tråkigt liv.

  Tycker du ska vara stolt över de du gör just nu och läsa kommentarerna från läsare som tycker att det du skriver om just nu faktiskt är mer inspirerande än tidigare ❤️❤️?

  Eller har jag uppfattat fel?

  1. Hej! Vad fint att du läser och gillar (ÄLSKAR! <3). Det gör mig så glad.
   Att jag säger att mitt liv inte är galet just nu betyder ju inte att det är tråkigt! Bara att det är väldigt lugnt i jämförelse med hur det brukar vara. Vilket jag tror att man märker att jag älskar? 🙂 Är så nöjd med min tillvaro nu, som ju kontrasterar ganska mkt mot mitt Stockholmsliv.

   KRAM

 5. Min mamma är bortrest i helgen så det är bara jag och mina kusiner hemma, vi tänkte laga mat från något av dina recept 😀 Ha en fin helg Flora <3

 6. Jag har precis lärt mig att om maskarna vill äta på svamparna så är det inte giftiga, för maskarna är smarta nog att veta såntdär. Kam eventuellt vara ett tips. Men vill ju inte ansvara för att någon där av svampförgiftning då va..! ?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar