Annons
Annons


Saker jag ser fram emot i november-december


När den här veckan är slut har jag varit borta från stan i en månad. Det finns mycket jag längtar efter. Att ha sällskap när jag jobbar, att somna intill Isak, att kunna ta en spontanöl med en kompis och att gå på fest. Men jag är också lite nojig för hur det kommer kännas att komma tillbaka. Har jag blivit sämre eller bättre på att hantera stress under tiden jag varit på landet? Det återstår att se.

Annons

Tänkte i alla fall att vi ska peppa november-december lite. Så här kommer ett gäng grejer jag ser fram emot de kommande månaderna:

? Fortsätta yoga regelbundet. Om inte varje dag så åtminstone ofta. Mår så jävla bra av det tbh.

? Gå på bio med väskan fylld av snacks.

? Käka på restaurang. Vill testa taku taku och gå till någon trevlig italienare.

? Tillbringa söndagar i Kummelnäs hos någon av mina föräldrar (eller båda).

? Klippa mig och fixa naglarna mmm yes!

? Barhoppa med kompisar.

? Långkok!!! Mvh Per Moberg

? Dansa. Så sugen på att dansa. Fasching? Länge sedan.

? Göra research till mitt bokmanus.

? Bokklubbskvällar med boxvin och spridda åsikter och mjuka soffor.

? Gotland med Alice, Johanna och My i början av december. Hoppas verkligen att vi får till det.

? Den 17/11 har jag ett författarbesök på Värmlands kulturfestival.

? Den 19/11 har jag ett författarbesök i Malmö, på Medborgarskolan. Här är evenemanget.

? … Och då tänkte jag passa på att stanna i Malmö för att hänga med Bea och kanske några andra favvosar i ett par dygn.

? Den 23/11 har jag ett författarbesök på Solna bibliotek.

? Åker troligtvis till södra Europa nästa vecka!!!

? Glögg framför Kajsas och Pers kakelugn alltså YES.

? Luciatåg i någon kyrka :’)

? Middagar och spel med mina goa grannar. <333

? Läsa böcker!

? Spakvällar med Isak.

? Käka frulle till julkalendern.

? Åka till MOS, shoppa och gå på bio och äta i food courten.

? Skriva. Flitigt och lekfullt och ofta.

? Vara på Berättarministeriet.

? Att Froste kommer till Stockholm i jul.

? Få en brorson till!!!!!!!!

Vad ser du fram emot? 

Ps. Jag dokumenterar hela min dag på min Instastory (@florawis). Om du vill se!

7 kommentarer till “Saker jag ser fram emot i november-december”

  1. Åh kommer sakna luciatåg så mkt pga är i Skottland, men som den kör-nörd jag är måste jag tipsa om att gå och lyssna på Stockholms Musikgymnasium i Blå Hallen på lucia för det är helt magiskt!!

  2. Älskar din blogg. Jag och min bästa vän ska flytta till vår första egna lägenhet, sa att jag också tycker att vi ska se på julkalendern varje morgon och göra sån där supergod frukost som bara vi kan och hon blev så glad. Hon kollade upp att den kommer handla om tre barn som jobbar mot en man som vill stoppa tiden innan julafton :). Såg också att dom har jultvål på ÖB för 10kr och i helgen ska hon få välja julpynt i sin juldyrkande mammas källare <3

  3. hejsvejs! har du under dessa dagar fått någon rutin av yogan du snacka om? om i så fall snälla dela med dig för jag tycker det är så svårt att få till en balans mellan avslappning, styrka, stretch, rörlighet och såklart coola poser som att lyckas få ner huvudet till knäna(!!)

  4. Första gången jag tar till orda här. Underbar blogg, underbara texter, underbara människor – både du och dina nära, listor och foton. Fortsätt med det och jag önskar dig all lycka och glädje i livet. Tack!

    Jag ligger hemma i min säng, är sjukskriven med en liten minibebis i magen, mår så fruktansvärt illa. Men det blir bättre för varje vecka. Jag har också ett bokmanus i datorn, skrivit om den två gånger men fler gånger behövs, gått författarskola och tänker – att idag ska jag skriva en sån här lista som du har gjort. Otroligt inspirerande för livet.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar