Annons
Annons


10 bilder jag har sparat från instagram


Jag sparar ner grejer från instagram (med hjälp av den där flaggknappen ni vet) typ varje dag. Det här har landat i min mapp på sistone:

@kit_mat har lagt upp ett recept på veganska pannkakor. Folk brukar bli så skeptiska när man säger att det inte behövs ägg i smeten, men här är beviset!

Annons

@tavitulle, AKA en av mina största idoler (grundare av Rookie Mag), lade upp några fina bokomslag. Tycker speciellt om ”The Mothers”.

Hähä japp, har sparat en bild på mig själv. Funtar nämligen på att klippa gardinlugg igen. Ska jag?

@luisegreenkitchenstories tipsade om en sallad gjord på brysselkål, granatäpple, apelsin, rostade nötter, grönkål och tahinidressing. JA vad gott. Recept här.

@niklindelow lade upp en bild på en skulptur som jag blev fullkomligt kär i. Hon är underbar.

@esters_rester har gjort en bild som skulle kunna vara jag 🙂

@rattvise lade upp den här statistiken som gör mig illamående: I dag är det lika få kvinnor på bioduken som för 100 år sedan. -> som 1917 <- Fattar ni hur sjukt det är? Vidrigt. Så jävla less på barnfilmer där alla *roliga djur* är snubbar (för att inte tala om Wes Andersons nya, ugh!!!), och att scrolla igenom listan över serier på Netflix och HBO och inse att 2/3 av skådisarna har kuk. ”Förändring kräver inte tid – utan initiativ”.

@jessicahallback lade upp denna bild. Att något så enkelt kan kännas så mycket.

@oliviabergman (varsågod att bli kär) är så jävla fin i sina Eytys.

@psyketip3 har gjort ett avsnitt om självskadebeteende. Vill lyssna. Finns här.

Nu kommer Maja hit! HURRA!

4 kommentarer till “10 bilder jag har sparat från instagram”

  1. Kan intyga att det pannkaksreceptet är super, testade igår (fast med havremjölk)! Och då har jag testat olika recept på veg. pannkakor i 4 år och inte hållit mig till något för att de inte vart tillräckligt bra. Men detta blir nu standard!!!! 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar