Annons
Annons


Sju bilder ur min telefon bara sådär


1. Chattade med Yrsa och skålade med vin. Dricker ni till vardags? Alltså på kvällar då ni inte går bort på middag eller har gäster? Jag gör inte. Men jag kan ändå tycka att det verkar lite mysigt med folk som tar sig ett glas till tisdagsmiddagen, men jag är sällan sugen. Speciellt inte när jag är ensam. Det är väl bra iofs.

Annons

Moving on.

2. Promenerade över älven och JA ni får stå ut med älvbilder även denna vecka!

3. Tycker jag är lite gulli på den här bilden så den fick också hänga med. Är fett sugen på att köpa ett nytt kameraobjektiv förresten. Jag använder ett Nikkor 50 mm f/1.4 nu, vilket jag tycker fungerar bra i de flesta sammanhang, men jag skulle vilja ha något liknande men FETARE. Vet inte exakt på vilket sätt dock… Kanske med zoom, lite mer vidvinkel? Men som är bra till vardagsdokumentation och porträtt. Om du har något supertips kan du ju klämma ur dig en kommentar. Min kamera är en Nikon D750, kanske kan vara bra att veta.

4. Jag har vaknat till detta. Det tycker jag om att göra.

5. Okej så min landetstil togs till en helt ny nivå när jag plockade fram min morbrors mountainbike. Har börnat till och från affären med denna. Glider runt planlöst i Arbrå som en tolvåring som ”sticker ut och cyklar”.

6. Isak och jag när vi var svingulliga i solen. Satt i t-shirt och allt.

7. Jag vet att jag har varit ensam länge när jag känner att jag bara MÅSTE fota glassgubben, för att den gjorde ett så starkt och glatt intryck på mig 🙂

Erkänn fin?

11 kommentarer till “Sju bilder ur min telefon bara sådär”

 1. Hej Flora! Är lite sugen att testa den 30-dagars utmaningen med yoga. Kan du inte skriva ett peppigt inlägg om den eller bara berätta hur det går för dig och hur det är? Kram

 2. Jag kan ta en öl eller ett glas vin till en vardagsmiddag men alltid med min pojkvän eller kompis, aldrig ensam. Kan bli sååå sugen på en kall öl mitt i veckan. Särskilt när en lyckats lite extra med middagen.

 3. 35 mm är lite vidare än 50 mm och passar bra till både porträtt och annat. Ett bra dokumentationsobjektiv till vardags helt enkelt! Om en vill kunna variera snabbt kan en använda 18-50 mm men zoomobjektiv är ofta sämre än fasta. Typ!

 4. Mitt Sigma 24-70mm f/2.8 är det ända objektiv som sitter på min D750 just nu. Passar till A.L.L.T. Landskap, porträtt you name it. Älskar det!

 5. alltså din blogg!! guld <33 började med 30 days of yoga idag, känns så bra gillade verkligen adrianne som var snäll och mjuk och lite kul utan att vara klyschig eller för peppad om du förstår vad jag menar :)) plus för att svara på vinfrågan – jag gör inte det för det känns typ lite waste?? dricker jag vin vill jag gärna sitta ner prata kanske en glas till samlas vänner bli lite pirrig kanske en cigg?? blir lite rastlös om jag bara tar ett glas själv för då vill jag liksom dela vinkänslan med någon?

 6. Jag dricker vin själv ibland! När jag är hemma på kvällen och lagar middag, tittar på en serie och städar lägenheten eller gör mig i ordning för att gå ut och träffa folk. 🙂

 7. Same med vin på vardagar! Har sällan alkohol hemma och är inte sugen, men tycker därför att det blir extra mysigt om man väl dricker någon gång på en vardag 🙂

 8. Åh så fint och peppande inlägg! Det fick mig att tycka om hösten en aning mer! <3

  Jag fyller 20 år i november och jag tänkte för första gången ha en hemmafest (när ens föräldrar frågar "ska du inte ha en fest?? det har du aldrig haft?" då vet man att det är dags). Grejen är den att jag älskar att gå på fest, men har själv aldrig vågat ha det själv då jag varit rädd att det ska bli stelt eller misslyckat.
  Därför tänkte jag fråga dig som är så påhittig och fiffig om du har några tips på hur man gör den bästa hemmafesten? Vad ska man bjuda på? Dekoration? Små detaljer? Lekar?

  Kanske du kan göra det till ett litet roligt inlägg, "10 hemmafesttips" typ? 😀

  Puss och hej<3

 9. Tänkte också tipsa om objektiv men såg att folk redan gjort det hihi. Men slår också ett starkt slag för 24-70mm. Har själv ett 14-50mm som jag äääälskar (har inte fullformat så blir x1,5 förstoring dvs motsvarande 24-70). Framför allt kan man ta såna jädra fräna bilder med vidvinkeln

 10. Håller med här!

  Mitt bästa är att vara själv hemma, köra ansiktsmask, dansa till peppig musik och skriva lite, tillsammans med ett glas vin. Umgås med mig själv då ju, och då hör det till 🙂

 11. 24-70 2,8 är super till typ allt! rätt dyrt men tamron har en variant med samma brännvidd för typ halva priset, som funkar i princip lika bra!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar