Annons
Annons


Sju bilder ur min telefon bara sådär


1. Chattade med Yrsa och skålade med vin. Dricker ni till vardags? Alltså på kvällar då ni inte går bort på middag eller har gäster? Jag gör inte. Men jag kan ändå tycka att det verkar lite mysigt med folk som tar sig ett glas till tisdagsmiddagen, men jag är sällan sugen. Speciellt inte när jag är ensam. Det är väl bra iofs.

Annons

Moving on.

2. Promenerade över älven och JA ni får stå ut med älvbilder även denna vecka!

3. Tycker jag är lite gulli på den här bilden så den fick också hänga med. Är fett sugen på att köpa ett nytt kameraobjektiv förresten. Jag använder ett Nikkor 50 mm f/1.4 nu, vilket jag tycker fungerar bra i de flesta sammanhang, men jag skulle vilja ha något liknande men FETARE. Vet inte exakt på vilket sätt dock… Kanske med zoom, lite mer vidvinkel? Men som är bra till vardagsdokumentation och porträtt. Om du har något supertips kan du ju klämma ur dig en kommentar. Min kamera är en Nikon D750, kanske kan vara bra att veta.

4. Jag har vaknat till detta. Det tycker jag om att göra.

5. Okej så min landetstil togs till en helt ny nivå när jag plockade fram min morbrors mountainbike. Har börnat till och från affären med denna. Glider runt planlöst i Arbrå som en tolvåring som ”sticker ut och cyklar”.

6. Isak och jag när vi var svingulliga i solen. Satt i t-shirt och allt.

7. Jag vet att jag har varit ensam länge när jag känner att jag bara MÅSTE fota glassgubben, för att den gjorde ett så starkt och glatt intryck på mig 🙂

Erkänn fin?

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar