Annons
Annons


plus & minus just nu


6 MINUS:

➖ Har haft så svårt att skriva på sistone, läser igenom, fastnar, tvivlar, vet inte om jag kan.

➖ Jag har en råtta hos mig. Den kryper ner i komposthinken och äter upp min mat. Igår stod jag på en stol och diskade efter middagen. Trodde inte att jag skulle bli en sån, är i allmänhet väldigt orädd för kryp och djur. Men nu. Jag får hjärtklappning.

➖ I morgon åker jag hem och vetskapen om avresa gör att jag tappar fokus. Skriver listor på saker jag ska göra (tömma kakelugnen på aska, skrubba badkaret, fylla på ved) och kommer inte till skott med vad jag egentligen vill göra: utnyttja sista dagen åt skrivandet.

Annons

➖ Är redan stressad över att komma hem till det vanliga livet. Möten och att göra-listor och dagar som tar slut innan de hinner börja.

➖ När jag kom hit gick solen ner kl 18.21 om kvällarna. Idag går den ner 17.05. Att det går så fort.

➖ Fryser.

6 PLUS:

➕ Nu är det bestämt. Nästa vecka reser jag utomlands på pressresa med Linn! Till solen.

➕ Får krama min kille på söndag. Längtar efter honom så att det trycker i kroppen.

➕ Beställde en ny telefon idag. Tycker att jag är värd det.

➕ Läser en timme varje morgon innan frukost. Blir lugn av det.

➕ Mina morbröder är här. Plockar fram årgångsviner och bjuder på middag.

➕  Ane Brun har släppt coverskivan Leave Me Breathless. Läste att det är covers på hennes quilty pleasure-låtar.

4 kommentarer till “plus & minus just nu”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar