Annons
Annons


Kompisdejta – hitta en vän att dela vintern med


I morgon blir det vintertid. Då är det extra viktigt med vänner att krama på, bjuda på blaskig öl, dansa sig varm med, dra med ut på promenader. Allt det där.

Detta kommentarsfält tillägnas er som vill träffa nya människor. Svara på någons annons eller skriv en egen! Det kan kännas lite läskigt, men det är värt det. Vänskap är värt det. Här har jag sammanställt några storys från folk som hittat varandra genom dessa inlägg. Så oerhört fint.

Annons

Jag har också skrivit en krönika på ämnet här: ”Varför tror vi att vi bara kan dejta partners – varför inte vänner?”

GÖR SÅHÄR:

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet men byt ut @ mot (at) (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail om ni vill det). Jag måste acceptera kommentarerna innan de dyker upp, så ibland kan det dröja lite.

PUSS OCH KÄRLEK

103 kommentarer till “Kompisdejta – hitta en vän att dela vintern med”

 1. LINKÖPING
  hej!!! jag heter erica, är 18 år och bor i Linköping. jag älskar: KOMPISDEJTING vin böcker kramar <3 och massa mer såklart! puss och kram!
  (Erica.frank (@) telia.com)

 2. ÖREBRO

  Jag heter Emma, är 21 år. Vill ha någon att typ fika med och diskutera feminism och annat livsviktigt!

  Skicka ett mail till emma_svensson_1996(at)hotmail.com
  eller via Instagram, där heter jag varselochvrede

 3. LONDON

  Hallå! Jag bor i London sen några år tillbaka och är 26. Jag behöver en tjej(er) att hitta på saker som gör vardagarna lite mer spännande. Gillar vin (rött eller bubbligt) äta ny mat (men helst tapas eller asian fusion) och jag gillar väl typiska London saker som marknader och parker haha, och dricka öl på random pubar!

  Skriv till mig på simonekd(at)hotmail.se

 4. LULEÅ
  hallå! jag heter alma, är arton år och bor uppe I luleå. letar efter kompisar som vill sitta på roasters, dricka bubbel och laga mat i min lägenhet och snacka om l i v e t !! tkr om kli på ryggen, tända ljus och hundar
  alma.hedmark.nlv(at)me.com

 5. GÖTEBORG

  Hej alla fina! Michaela, 21 åring som pluggar till dietist i Göteborg. Älskar yoga, matlagning, testa nya fik/restauranger, fotografera, läsa, göra utflykter, gå på promenader, ut och dansa och dricka vin. Skulle tycka det var så jädra kul att dra igång en bokklubb eller bara träffas ett helt gäng och hitta på något. Sååå skriv om ni tycker det hade varit något!

  mtfotografier(at)hotmail.com

 6. SUNNERSTA
  35, ensamstående mamma till snart treåring. Jobbar som sjukgymnast, bygger hus och drömmer om en ny hund i tillskott till oss tvåbenta och våra två stora katter. lenakarinlarsson (at) gmail.com

 7. MALMÖ, 18
  hola! Minna heter jag o letar efter någon som vill dansa, gå ut, dricka öl med mig på möllan eller drinkar på belle med mig (eventuellt mina två andra kompisar) Vi är superroliga o tycker alla andra är mesar (mest för att de typ lyssnar på taylor swift *no hate*) Vi pratar om fula vita killar, framtidsdrömmar och konst!!! Skriv till mig på fb: Minna Höggren elr instagraaaaam: 15minuterenkvart puss det blir kul

 8. GÖTEBORG, 20
  Hej, jag heter Linnea och pluggar till statsvetare på GU! Är en helt ny göteborgsbo som kommer från Värmland och letar efter någon att fika med! I övrigt är jag en lugn och glad tjej som gärna tränar eller lyssnar på podcasts. Blir känslomässigt involverad i allt jag rör vid och älskar långa samtal om ingenting! min mail är, linnea.quist(at)hotmail.com eller så kan jag nås på instagram: linneaquist, KRAM

 9. UPPSALA, 19

  Hej! Heter Elina, bor en bit från Uppsala och pluggar just nu skrivande på distans.

  Jag tycker om att skriva, läsa, yoga, marathontitta på tv-serier (är halvvägs genom Buffy just nu <3) och äta samt laga vegansk mat. Gillar även att gå ut och dansa även om det händer alldeles för sällan och att diskutera allting som går att diskutera hur länge som helst. Skulle jättegärna vilja träffas, fika och diskutera skrivande, böcker, tv-serier och/eller om livet. <3

  elina.nilss(@)hotmail.com

 10. PRAG (annars UMEÅ)
  Heejhopp, jag pluggar i Prag för hösten och tycker mycket om det men vore toppen att lära känna nån stjärna att hänga med och göra dumheter och allt annat med! Fanny heter jag, 23, pluggar Digital medieproduktion i Umeå men är på utbyte nu. Älskar hundar, serier, böcker, bowie, hitta på äventyr, ja och mkt mer. Hör av dig så tar vi en öl puss

  fannylingmanuf(@)live.se

 11. GÖTEBORG
  Hej alla fina! Jag heter Clara, är 18 och bor en bit utanför Göteborg. Går sista året på gymnasiet(estet med media inriktning) och tycker om filmer, mat som är så god att en nästan dör, katter, strosande på museum m.m. Hör av dig ifall du vill ta en öl/fika, puss och kram(är jättesnäll jag lovar)

  Clara.sjoqvist(at)gmail.com

 12. STOCKHOLM
  Hej!
  Jag heter Lova Rudin och är en något vilsen 20-åring. Jag pluggar just nu kreativt skrivande på Södertörn och försöker klura ut vad jag ska göra i framtiden. Medan jag jobbar på det tycker jag om att skriva, läsa, dansa genom långa nätter, hänga på barer med fina personer samt att prata om allt från politik, feminism och vegomat till pojkar och tinder och att vara singel. Jag styrketränar på fritiden och tycker väldigt mycket om hästar och att gå på museum och konserter. Jag vill gärna lära känna nya personer, att dra ihop ett litet gäng av tjejer vore så mysigt!
  Hör gärna av er till mig på lovaannica(at)gmail.com, kram!

 13. BRISTOL
  Tjenixen, jag heter Alice, är 23 och bor i Bristol sen ett år tillbaka med min kille. Jag har bott i England i fyra år och börjar acklimatisera mig mer och mer och behöver svenskt sällskap som kan stoppa denna utveckling, hehe. Jag har tidigare läst en kandidat i musik men jobbar just nu på ett B&B och försöker tjäna ihop till att kunna resa som en stolle! Gillar att laga mat och dricka vejn, sprattla på yogamattan, smink och mode, skriva och musicera så smått. Gud hörni, en sån här text har man ju inte skrivit sen barnsben/OKEJ-tidningen! Man får gärna ta sig friheten att maila på elvaelva(at)live.se, fred ut xoxo

 14. GÖTEBORG eller någon annanstans!
  Medsyster/ Rumskompis/ Brevvän/ Distanspolare
  Hej! Jag heter Elisabeth, fyllde nyss 21. Jag vill att det här livet ska kännas mer, att det ska hända mer, så nu gör jag det här bara fast jag inte vet vad jag ska skriva. Är småstadstjej – längtar efter att inte vara det. Bor alltså inte i Göteborg än, men vill flytta dit, har bara lite problem med att hitta någonstans att bo. Tänker så här med mitt inlägg: 1. Skulle gärna ha någon att maila med/ kanske träffa ibland som bor i gbg och som vill hänga när jag väl lyckas flytta. 2. Det kanske finns en minichans att någon som skrollar genom det här komentarsfälltet söker inneboende eller liknande i så fall: Här är jag! 3. Är du precis som jag en lite ensam och rastlös själ i detta avlånga land, hör av dig så kanske vi kan dela våra tankar, våndor och drömmar i små elektroniska meddelanden.
  Det här är jag —-> Skriver just nu på ett skönlitterärt prjekt. Gillar att ligga på sängen/ sitta på golvet i ett svagt upplystrum och skrika med till svensk pop. Tycker om böcker och att prata, prata, prata om viktiga saker.
  Hoppas vi hörs!
  elisabeth.nordqvist(at)gmail.com

 15. UPPSALA
  Hej! Paulina heter jag. Är 23 år och relativt nyinflyttad i Uppsala (från Stockholm), då jag sen i augusti pluggar till Grundlärare här på universitetet. Känner inte många här sen innan och skulle vara kul att lära känna folk utöver typ…min klass!
  Jag är snäll! Och rolig! Tycker om musik/att vara kreativ på olika sätt. Älskar mat, tjejer, och att… chilla. 🙂 Blablabla. Skriv helt enkelt till mig om du vill hänga och prata om allt från feminism/politik, ~känslor~, till serier samt om du gillar att bara äta mat, lyssna på musik å ha de gött!!! Skriv på fb: Paulina Delin
  Puss!

 16. GÖTEBORG
  Hallå eller änna! Är en 22-åring med rötterna i Stockholm som nyligen flyttat till götet för att plugga. Gillar kattgos, fika och soffhäng. Dricker inte alkohol så det vore trevligt att träffa folk som inte bara är super(hehe)intresserade av att partaja och som kanske hellre ses på en kopp kaffe än en bärs (pensionär i själen jadåå).
  Släng iväg ett mail till:

  matildanordin(at)hotmail.se

 17. STOCKHOLM

  Hej, jag heter Amanda. Jag är 22 år gammal och vill gärna lära känna nya människor. Jag pluggar just nu medieteknik på SH. Jag tycker mycket om träning, fotboll, saltlakrits, te, fotografering, mat, mat+vin, promenader, tv-serier osv. Jag är en snäll, lugn och rätt så rolig person.

  Hör av dig om du vill hänga <3<3
  amandahede(at)hotmail.com

 18. LUND

  Hallå! Jag heter Denise, och om ca. en vecka blir jag lundabo på heltid och vill ha någon att hänga med! Jag är 23 år, pluggar master i ekonomi och vet inte vad jag vill här i livet. På fritiden tycker jag om att fika och prata om allt och ingenting, gå på promenader, shoppa, gå ut och ta en öl osv. Det vanliga, liksom! Så kanske kan vi göra det tillsammans?

  Kom! Så gör vi Lund tillsammans! Det blir kul!

  denise(at)torsteni.com

 19. MALMÖ
  Hej! Jag heter Olga och är 22. Jobbar som skönlitterär översättare och volontärar med asylsökande. Spelar tvärflöjt, gillar att läsa och vill jättegärna ha fler personer att prata med och ha roligt med ibland. Jag tycker om att dansa också! Skriv gärna ett mail så kan vi ses och göra något! olginu(at)hotmail.com

 20. KARLSKRONA
  Hej! Aline heter jag och är en 24-årig tjej som ska flytta ner till Karlskrona i början av januari för kärleken och nytt jobb! Bor just nu i min hemstad Umeå så det blir en viss omställning haha men jag är taggad! Känner dock ingen alls i min snart nya stad så det vore trevligt att kompisdejta lite! Snacka lite skit, gå på äventyr eller kanske ta en öl..är verkligen öppen för det mesta!:))Pluggar min sista termin till fysioterapeut(sjukgymnast) så träning ligger mig varmt om hjärtat! Annars gillar jag att lära känna nya personer, resa, dricka öl(vin går bra med), vara i naturen och kramas!
  Släng iväg ett mejl till:
  weringe_(at)hotmail.com

 21. STOCKHOLM
  Hej hallå alla glada och fina människor! Mitt namn är Josefiné (man uttalar det Josefin men mamma ville typ spexa?!) och jag är sjutton (snart arton hallå). Det bästa jag vet är att skriva och när jag inte sysslar med det sitter jag i kassan på Ica, hänger med de få vänner jag lyckats samla på mig sedan flytten från Norrland och linschips – jag käkar linschips! 2018 blir mitt studentår och känner att det vore kul att lära känna lite nytt folk under tiden! Dejter är det roligaste som finns men kärlekskänslor får mig bara ur balans därav varför kompisdejting borde vara min grej? Äsch, en rolig kvinna i sina bästa år som gärna skriver dina captions till instabilder, lyssnar på dina kärleksproblem och tvingar dig att lyssna på all bra musik hon har. Vi kan prata böcker också!! Hör av dig vetja; josefine.josefsson(at)hotmail.com eller josefinejosefsson på instagram!

 22. ÖREBRO
  Hej! Jag heter Sara, är 26 år och bor sen något år tillbaka i Örebro. Just nu jobbar jag som lärare på en högstadieskola men längtar efter att, förhoppningsvis, läsa mer sociologi i vår. Sociologi är nämligen något jag tycker är väldigt intressant.? Jag gillar böcker och att diskutera dem, promenera, fika, gå på loppis eller gå och se nån film på Roxy. Alltså, det är så himla svårt att presentera sig själv (?). Well… Vill gärna träffa nya intressanta människor! Hör av dig så går vi ut och tar ett glas eller vadsom. Kanske hörs och ses vi!
  sarawallinder(at)live.se

 23. STOCKHOLM

  Hallå hallå! Malin heter jag och jag är en 23-årig lärarstudent som förvånas av hur svårt det är att pitcha sig själv såhär i skrift?!
  Hur som haver tillbringar jag mina dagar med att grotta ner mig i historia och geografi, ränna på spelningar, dricka öl, diskutera politik & feminism och utforska stan! Vill du ses på en öl? Starta bokklubb? Bygga snögubbar i vinter-Stockholm? Du når mig i så fall på [email protected] ???

 24. STOCKHOLM
  Vem – Ida P, glad, härlig smålänning
  Ålder – 27år
  Intressen – mat & vin, skönhet & hälsa, Netflix & chill, dansa och leva life

  Hittar gärna härliga människor att spendera tid tillsammans med över en promenad, fika, middag, drinkar, kika serier, slappa eller dansa så svetten rinner.

  Ida__petersson(at)hotmail.com

 25. VÄXJÖ
  Med omnejd pga landsbygd

  26-årig studie-och yrkesvägledare som länge känt mig äldre än vad jag är. Jobbar på en gymnasieskola, fikar väldigt gärna (ofta) och trivs bra hemma (ej en partyglad människa). Älskar pinterest och kollar hemnet varje dag. Inom en snar framtid hoppas jag att jag och sambon bor i ett hus på landet. Vill gärna skaffa mig en ny ”hobby”, gillar att pyssla, läsa, röra på mig. Finns det kanske någon här som jag kan hitta på något med? Hör av dig! linagreek(at)gmail.com

 26. STOCKHOLM
  Hej alla fina! 17 årig tjej som heter Ebba och gärna vill ha någon att mejla med! Vill snacka böcker, vänskap och annat fint och viktigt. Finns det någon här? Hör av dig! ebbathurezon(at)hotmail.com

 27. Eyyo! Stockholm/västerås
  Är verkligen inte en sån som brukar skriva sånthär men aja, lästa alltid alla brevännerannonser i minhäst tidinigarna när jag var liten nu är det väl kanske min tur att skriva en :))
  17 bast går nycirkusgymnasium. Gillar det mesta inom träning och konst tjohej hör av dig om du vill ta en fika
  alvahjansson(at)gmail.com

 28. S T O C K H O L M

  Hejhej

  Jag heter Jana, är snarton och går andra året på Kungsholmens Gymnasium. Jag älskar mänskliga rättigheter, hetsiga debatter över ett glas vitt med något av Nolan/Tarantino i bakgrunden.

  Jag tågluffade och surfade en del i somras, och är det något folk skulle vilja veta mer om är det bara att fråga! Att skriva är typ allt och att läsa kommer strax därefter. Dessvärre har skolan lett till att jag inte riktigt haft så mycket tid till det som jag skulle velat. Är du en go’, pratglad människa som älskar kolhydrater och allt det fina som livet har att erbjuda är det ba att holla at me.

  Maila: jana.paegle(at)hotmail.com eller DM:a mig på Instagram (@janaynays). Ha det <3

 29. GÖTEBORG
  Hej! Jag heter Elin, 24 år, glad och social student som vill hitta fler vänner att hänga med/fika/träna/gå på stan/gå på konsert/prata om allt mellan himmel och jord och gå till hippa barer och göra spontana saker. Hoppas vi hörs!
  maila ealilja3(at)gmail.com

 30. Bokklubb i Malmö?

  Hej! Jag tänkte starta upp en bokklubb i Malmö som träffas en gång i månaden för att diskutera böcker och livet.

  Jag heter Mathilda, är 25 år och relativt nyinflyttad i Malmö. Mejla mig om du vill vara med. Tänker att första träffen blir i slutet av november för att välja vilka böcker vi ska läsa och kanske dricka lite glögg eller så.

  Mathildaolsson9 (at) gmail.com

 31. HELSINGBORG

  Helluu! Jag heter Clara och är 20 år. Hade varit kul att träffa lite nya människor. I vardagen ägnar jag mig mycket tid åt att läsa(till största del fantasy) och ta hand om mina växter, annars gillar jag att gå på teater, titta på konst eller bara prata och diskutera. Maila gärna! [email protected]

 32. MALMÖ/LUND/omnejd
  Går i trean på gymnasiet i Malmö. Gillar allt från att träna(Nordic Wellness), promenera, prata & lyssna, diskussioner, MFF, böcker, skriva, festa till att laga mat. Vi kan göra vad som helst. Promenera och diskutera? Träna? Skrivarkompisar? Se MFF? Festa? Vad du vill :):)
  Instagram: m4rinda Snap: marindagaden

 33. GÖTEBORG

  Frida heter jag och är sedan i våras utexaminerad från gymnasiet där jag läste samhällsprogrammet.
  Är främst intresserad av vetenskap, litteratur och växter, men gör även yoga och försöker engagera mig i olika samhällsfrågor. Dessutom är jag totalförälskad i nörderier. Kommer definitivt bli en kulturtant i förtid.

  Vill gärna träffa nya vänner som gillar promenader, fika och biblioteksumgänge.
  Kram

 34. GÖTEBORG

  Jessica, 19 & nyinflyttad i Göteborgstad!
  Jobbar för tillfället med mode, men har egentligen en miljard saker jag vill plugga, har bara inte riktigt hunnit komma fram till vad jag vill mest.
  Gillar att hänga på gymmet, laga nice käk och dricka prosecco hemma innan en, två eller tre öl på någon av lång-gatorna.
  I övrigt intresserar samhällsfrågor, kultur och människor mig väldans mycket.

  Vore nice att utöka vänskapskretsen här!

  Maila jessicamikaelsdotter(at)gmail.com eller dms på instagram; jmikaelsdotter

 35. BERLIN

  Hej jag heter Carolina, 22, kommer från Göteborg
  Har nyss flyttat till Berlin då jag har min praktik på VICE & ID magazine.
  Gillar att fotografera, dricka kaffe, vin m.m, spela spel och massa mera saker. Gillar i princip allt (utom techno haha)
  Om du vill veta mera om mig (suger på att skriva under press) så hör av dig på
  carro.rigo(at)hotmail.com
  eller
  xrigo på instagram!

  KRAM

 36. STOCKHOLM, 22
  Flyttade till Stockholm för ett år sedan för att plugga till copywriter. Trots ett års utbildning är det här med att pitcha in sig själv via text inte en älsklingssyssla, men ska försöka! Tycker om människor som dansar loss, att dricka bubbel och att djupdyka i relationer/beteenden. Vill hitta någon som vill spontanpromenera på vardagskvällar, leta upp kul evenemang runt om i stan, eller bara umgås kravlöst. Som person är jag flamsig, känslostyrd och reflekterande. Kan äta orimliga mängder popcorn, men dricker tyvärr inte öl.

  Vill du ta en kaffe så maila vetja, ellen.marklund(at)outlook.com.

 37. MALMÖ

  Amanda heter jag, är nyss fyllda 18 år men känner mig ibland som 23. Pluggar sista året på teaterprogrammet. När jag inte pluggar älskar jag att dansa men gör det alldeles för sällan. Dock är jag politiskt engagerad i Unga Feministers styrelse så håller på mycket med det. Älskar fika, kaffe och mat i allmänhet. Kan tyvärr inte skriva ”vill du ta en öl?” för jag är överkänslig mot gluten hahaha. Men ses gärna på ett glas vin eller en fika.

  Skriv ett litet mail om ni vill veta mer om mig!!
  amandaskoldd(at)gmail.com

 38. STOCKHOLM

  Hallå, vill också utöka min umgängeskrets. Är 23 men tant i smyg, tycker att frukost är livets grej och dagens bästa stund, gillar pinsamma dejtingprogram och att strosa på museum. Pluggar till danslärare och vill vara som Mandelmanns. Längtar efter fler fina att dricka vin/äta falafel/käka lösgodis/göra höststockholm med!
  Finns på -> kristin.sandstrom(at)hotmail.com eller kristinsandstrom på instagram!

 39. STOCKHOLM
  Hej! Julia heter jag och är 23. Ganska nyinflyttad i Stockholm, trivs så bra men tycker det är svårt att lära känna nya. Har pluggat journalistik och nu modevetenskap, och när jag inte gör det gillar jag att dricka bubbel, resa, hänga på barer, gå på teater och bio och sånt, fina kläder, mysiga bruncher, typ så. Vore SÅ kul att hitta fler fina att hänga med!
  Skriv om du vill! <3 [email protected]

 40. STOCKHOLM
  Hej! Julia heter jag och är 23. Ganska nyinflyttad i Stockholm, trivs så bra men tycker det kan vara lite svårt att träffa nya. Har pluggat journalistik och nu modevetenskap, och när jag inte gör det gillar jag att dricka bubbel, resa, fina kläder, hänga på barer, gå på teater och bio och sånt, mysiga bruncher, dricka kaffe länge och prata, typ så. Vore SÅ kul att hitta fler fina att hänga med!
  Skriv om du vill! <3 [email protected]

 41. LINKÖPING

  Hej! Jag flyttade till Linköping i augusti tillsammans med min pojkvän. Jag hade tyckt det varit otroligt kul att hitta lite trevliga människor att hänga med. Till beskrivningen om mig; 21 år gammal, väldigt glad och gillar att skratta men värdesätter även de djupa samtalen och diskussioner. Jag tycker det är kul att vara ute i naturen, chilla i soffan framför tv, fika, promenader, testa på nya grejer och hitta på äventyr. Hade varit jätteroligt att träffa någon som vill försöka att hitta på saker under de tråkiga, gråa dagarna.

  Kram Klara

 42. GÖTEBORG

  Hej! Carolina, 24 år, flyttade hit från Umeå för ungefär ett år sedan. Upptäckt hur svårt det är att träffa nya vänner när man är ”vuxen” och spenderar därför nästan all min tid utanför jobbet med min pojkvän. Tycker mycket om att träna, dricka bubbel, läsa och leta efter bästa brunchstället.

  maila om du vill på hagmancarolina(at)gmail.com eller annasofiacarolina på instagram

  Hoppas vi hörs!

 43. KÖPENHAMN
  hejsan!!! jag är en 19årig snart 20årig tjej som flyttade från lund för några månader sen för att leva loppan i storstaden. till vardags arbetar jag på weekday här och när jag inte jobbar kollar jag mer än gärna på serier, lagar vegetarisk mat, äter godis i någons knä, dricker öl eller lagar brunch till vänner!!
  jag vill gärna hänga!! så maila mig [email protected] eller skriv på instagram/facebook: marialindeblad
  PUSSAR

 44. STOCKHOLM / NORRTÄLJE

  Amanda, 17 men snart 18 år. Jag går mitt sista år på gymnasiet på linjen barn och fritid. Jag älskar att dansa ( är även danslärare) , läsa böcker är en stor hobby. Älskar att skriva och drömmer om att en dag kanske bli en författare. Annars så älskar jag livet, försöker alltid vara positiv och kämpar på oavsett. En sak som gör mig unik är att jag är en utav dem 90 000 människorna i Sverige som stammar. Jag har alltid gjort det och kommer alltid att göra det mer eller mindre.
  Mejl: Amanda.Wester(at)Hotmail.se

  Hoppas att ni får en toppen dag!

 45. NICE

  Hej hej! Kristina 25 år, nyinflyttad på franska rivieran, vill utveckla min umgängeskrets från enbart kille och granngubbe till kanske någon mer. Tycker om att dricka kaffe, fota, gå på upptäcksfärd och försöka prata franska. Är egentligen ganska blyg och tråkig men lovar att det är värt att va min kompis ändå. (at)tristnar på instagram eller kristinagrenblad(at)gmail.com om en föredrar e-post.

 46. LUND / MALMÖ
  Heeeej! Är en 21-årig tjej från Stockholm som är inne på mitt 2a år här på universitetet i Lund!
  Jag tycker om en MASSA saker, däribland mat, äta mat, laga mat, titta på mat, tänka på mat (i allra största grad vegetarisk), tycker även om att läsa böcker, att gå på loppis och hitta fina fynd, upptäcka ny musik, ta långa mysiga promenader med samtal om allt mellan himmel och jord, träna, hänga med pojkvännen min, kolla film & serier, måla och kika på konst i vackra muséebyggnader. Fina kläder gör mig också glad, och varm choklad och kopiösa mängder kaffe. Det finns så mycket mer haha.. dricka vin (eller öl som jag lärt mig gilla numera). Hur som helst.

  Vore bara kul att träffa fler likasinnade härliga personer, prata, fika, promenera you name it! Om någon känner samma, hör i så fall av er till modig_sara(at)hotmail.com eller skriv direktmeddelande på instagram där jag går under modigs

  KRAM

 47. NICE

  astrid, 19, bor och pluggar franska i Nice sedan två månader tillbaka, och hade gärna velat lära känna någon mer än min klass! gillar bland annat att fota, upptäcka nya ställen, springa, läsa, fika osv osv. är du sugen på att turista m mig eller kanske gå på bio??? hör av dig!! kan vara lite blyg i början obs men det försvinner med tiden.
  skriv ett mejl till mig vetja! på astridfrid (at) outlook.com

 48. STOCKHOLM
  Hej!! Mitt namn är Karolina-Louise. Jag är en 18- årig dalkulla som nu har bott i Stockholm i snart tre år. Pluggar sista året på ett teatergymnasium o tycker att de vore mysigt att träffa någon ny kompis såhär på hösten. Jag tycker om att gå promenader, älskar att fota, sjunga, dansa, ha låånga samtal om livet o lever för mina vänner o min familj. Jag gillar också att vara i skogen, göra mig fin o gå på fest, spela piano o skriva brev. Jag är en sån som masserar mina vänner varje gång vi ses o alltid har tid för en pratstund eller en fika. Om du känner att det här är något för dig så maila gärna karolina.louise.rams(at)gmail.com.
  Kram!!

 49. AALBORG, Danmark
  Jeg er en 21 år gammel nordmann som studerer spansk og internationale studier på Aalborg Universitet, og jeg trenger noen nye, spennende mennesker i livet mitt! Noen jeg kan diskutere feminisme, politikk og musikk med, lage og spise mat med, sitte på kafeer med, gå turer langs fjorden med og generelt bare være venner <3 Hit me up på hoyrem.gabrielsen(at)gmail.com og la oss gå på en date!

 50. AMSTERDAM
  Hej!
  Jasmine heter jag, 23 år och bor egentligen i Norrköping men är här i Amsterdam för att plugga fram tills juni.
  Är en lugn person som gillar att läsa, laga/äta god mat, träna, vandra runt här bland kanalerna, bruncha, spela spel, ha vinkvällar, prata om livet, gå på bio osv.
  Så om du vill göra något ovan (eller annat, är öppen för förslag) så är min mail jasminekarlsson(at)live.com

 51. Jag bor i Skåne!!! Skriver inte men läser och är up for whatever!! Vill ha nya kompisar haha <3 är snäll och ganska kul ibland och är med den cigg/Berlinpersonen

 52. LITEN SKÅNSK STAD
  Heter Moa, 20 och bor i Skåne. Vill ha nya kompisar haha<3 är snäll, helt ok kul och kan va tjabbig. Tycker om öl, växter, prata om livet, naturhudvård, sojakorv med bröd och min kanin. Hör av dig om du vill ha någon att hitta på saker med, klaga inför eller bara hänga och dricka kaffe med. Eller varför inte ha en bokklubb eller syjunta!!Kan vara blyg i början men no judge det blir bättre
  Skriv till moastenholm(at)gmail.com

 53. STOCKHOLM
  Hej alla! Jag som många andra skulle jättegärna vilja utöka min bekantskapskrets. Jag är 25 år, tycket jättemycket om att umgås. Gärna långa promenader, middagar eller bara va. Tycker om barhäng och livemusik.
  Hör gärna av er 🙂
  fb johanna renebaoui

 54. STOCKHOLM

  Hej! Jag vet inte om jag bryter en oskriven regel här men jag är kille och det verkar mest vara tjejer som skrivit här. Men äh, i brist på bra kompisappar för mig som kille testar jag! Jag är 28 år och hyfsat nyinflyttad till Enskede från Malmö där jag bott i princip hela livet. Jag brinner för fotografi, matlagning, inredning, bra film och min älskade fästmö. Jobbar hemifrån som Grafisk Formgivare med mitt gamla Malmö-jobb så att träffa nya vänner är lite svårt! Det blir mest jag och tjejen som gör saker, vilket ju självklart är kul men ibland vill man ha lite variation, förstår ni?

  Identifierar mig inte riktigt som en ”träningsmänniska” men på sistone har man väl börjat hålla sig i rörelse lite mer än medelsvensson antar jag; med en nyfunnen kärlek till bouldering (klättring utan rep, max 5m högt) är jag på klättergymmet flera gånger i veckan. Brukar också ta en löprunda då och då och bangar inte en stund på yogamattan (men det är såå dyrt i Stockholm), ja ni ser! Vad jag däremot verkligen identifierar mig som är Fotograf, lite av mitt kall i livet. Ännu inget jag kan försörja mig på men gör lite ströjobb då och då. Med heltidsjobbet hemma på matbordet blir det mest privat fotografi men lika kul är det! Filmfotografi är kul men även telefonen brukas nämnvärt!

  Jag lagar middag typ varje dag och älskar att utmana mig själv i köket för att slippa repetition i veckomenyn och älskar ett rent och snyggt kök så låt mig gärna ta disken också! En god kopp svart kaffe går alltid ner eller en härligt fruktig espresso för den delen. Älskar vin med bubbel i alla dess former. Läser mycket existentiella romaner. Reser så mycket jag kan. Summa summarum så har jag många sidor!

  Ska vi ta en kaffe? Hör av er oavsett vem du är till b(at)benjaminbergh.se eller skicka ett DM på instagram: ergh

 55. GÖTEBORG
  Hej!! Jag heter Alva och är 14 och bor som sagt i Göteborg. Jag gillar att läsa, rida, laga vegomat, vara i naturen, fota, måla och gå promenader. Saknar någon som jag kan prata med om allting.
  Hoppas att vi hörs!
  alveke1006(at)skola.goteborg.se

 56. STOCKHOLM, 19

  Tog studenten i våras. Säsongade i Visby i somras och är nu tillbaka i Stockholm och jobbar. Tycker om äventyr, vegomat, sport, böcker, livemusik och loppisar. och dialekter!! har tyvärr ingen rolig men pratar flytande göteborska efter några öl. Vill hitta någon att hänga med alternativt planera nästa äventyr med. Är sugen på surf/yogaresa. Eller bokklubb!! Mejla mig på stolpefrida(at)hotmail.com eller slida in i mina DM’s på Instagram (fridastolpe)

 57. MALMÖ
  Hallåj! Jag är från Stockholm och har bott i Malmö ca ett år. Bor tillsammans med min pojkvän och min vovve Svante.
  Förövrigt studerar jag till lärare.

  Uppskattar det mesta såsom promenader, barhäng, shopping, etc.
  För att klicka med mig bör du vara någorlunda ironisk, lättsam och öppen.
  Hör gärna av dig om du finner detta spännande. Jenny.mikaela.e(at)hotmail.com

  Kika min fb för att få något slags intryck av mig: Jenny Engström 🙂

 58. NORRKÖPING, LÖPNING

  Hej! Bor du i Norrköping och tycker om att träna? Jag och mina kompisar har nyligen startat en träningsgrupp där vi blandar intervaller med styrka och rörlighet, men framför allt har vi riktigt kul tillsammans! Om du är trött på att träna själv och behöver pepp och motivation så är du jättevälkommen att prova på våra pass. Vi tränar varje söndag klockan 17.00. Om du har frågor så mejla gärna mig på: [email protected]

 59. Har ingen insta så skriver här istället. Jag är 25, bor i Malmö och gör praktik är också kaffeinist, hänger på Friskis och jobbar flitigt med att hålla mina fem plantor vid liv. Min mejl är, [email protected]
  Kram

 60. VÄXJÖ

  Hej!
  Astrid heter jag och pluggar andra året på Linnéuniversitetet i Växjö. Jag är 23 år och bor tillsammans med min pojkvän på campus. Tycker otroligt mycket om de vänner som jag har fått här, men då man umgås ganska intensivt med dessa hade det varit kul att hänga lite med någon utanför ens program.

  Jag tycker om att läsa, skriva, promenera länge, lyssna på tusen podcasts, dricka ett glas vin eller två och en massa andra saker. Kan tänka mig att ses och göra lite vad som helst men är sugen på nya perspektiv och intryck (som ju fås genom möten med nya människor).

  Mail: [email protected]

 61. SAN FRANCISCO/JÖNKÖPING

  Hej! Emelie heter jag, är 24 år och bor egentligen i Jönköping men är just nu på äventyr i San Francisco i två månader. Så om ni också är här och hänger eller bor här vill jag jättegärna träffas! I januari är jag tillbaka i Jönköping igen och då kan jag såklart träffas där 😀 Jag gillar att resa (obvs.), upptäcka nya saker, fika, kolla på serier, gå på bio, allt möjligt! 🙂

  Maila! emeliiepaulsson(at)hotmail.com

 62. GÖTEBORG

  Hej jag heter Johanna. Nyinflyttad till Blötlaborg, går en psykologikurs på GU för tillfället. Är i övrigt en fräknig 20årig tös ifrån Jönköping. Jag gillar att dricka te med tända ljus, laga veganmat, brodera, snacka feminism, bada badkar, strosa på loppis eller museum, fota, sjunga, måla och pyssla, äta kakor och bakelser, läsa böcker och kolla på dramatiska kostymdraman samt skumma fransk filmer på indiebio.

  Jag söker en eller flera varma person/er som vill fika, prata om vettiga saker – kallprat och mingel är det värsta jag vet, laga middagar, gå promenader i slottskogen, kanske visa mig deras smultronställen i staden då jag ännu inte riktigt lykats skaffa mig några egna, gå på bio, diskutera böcker, brodera eller pyssla ihop, gå ut och dansa på något dansgolv och finnas där för varandra de soliga och regniga dagarna.

  Om detta låter som något du skulle gilla kan du väl maila mig på johannagabrielssonjarhult(at)gmail.com eller lägga till mig på facebook där jag heter Johanna Gabrielsson Järhult. Tusen Kramar!

 63. OSLO

  Jeg er 18 år gammel og går siste året på videregående. Søker venner å make memories with<3

  Liker å reise, trene, lese, se på film/tv-serier/youtube-videoer, gå på tur i skogen mens jeg hører på podcast, ta bilde av himmelen når den er rosa og spise havregrøt (og annen god vegansk mat, men spesielt havregrøt).

  Hit me up!
  linandrine(at)hotmail.com
  insta: liina.jpg

 64. STOCKHOLM

  Hej, träffade min bästa vän Johanna här för cirka ett år sedan och letar nu efter flera vänner att ha kul med!

  Vem är jag? Sådan jäklans svår fråga att svara på men här kommer lite basic facts om mig:
  En allergisk 23 årig catlady som varvar pluggande med söta kattbilder på Instagram.
  Gillar inte öl men kan dricka de om jag känner mig snål. Dricker dock gärna bubbel och även juice i kopiösa mängder.
  Har ätit över 2000st hamburgare vilket kan ge er en ledtråd om vart jag jobbar. Har aldrig riktigt gillat att träna men nyligen upptäckt klättring.
  Gillar att kolla serier, strosa på stan, gå ut och dansa, laga mat osv… Listan kan göras lång!

  Hör gärna av dig på Alexandra.wickstrom(at)live.com eller på Instagram där jag heter alexandraww :)))

 65. STOCKHOLM

  Tjohoo! Läser folk dessa kommentarer såhär nån vecka i efterhand? Äsch ger det ett försök, heter Emma och är nyinflyttad i Stockholm och letar efter nån som vill visa mig de allra bästa gömda vråerna eller någon som är lika förvirrad som jag.

  Är 20 år och pluggar till danspedagog, äter pannkakor alla tider på dygnet, gillar att läsa, gå ut och dansa, promenera, diskutera tinder, klappa hundar. Går med på det mesta, låter jag något så när kul finns jag på [email protected] eller på instagram där jag heter abrahamsson. Är så pepp på er!!
  Kram

 66. LUND, men MALMÖ går oxå bra

  Hej alla Flora dyrkare!

  Jag tycker kompisdejter är det bästa sociala media fenomenet ever och går gärna på dejt med allt möjligt folk! Det vore dock himla fint att träffa någon som är lite friluftsintresserad, för det är jag, men jag är inte så bra på att underhålla detta intresse så att ha en vän som är bra på att dra igång sånt vore kul! Annars så vill jag ha mer av följande i mitt liv: ölhäng(i mitt fall vinhäng, då jag ej lärt mig gilla öl än), middagsbjudningar och dans på nationer/klubbar. Är detta något du oxå vill ha mer av i ditt liv eller har du redan mycket sånt i ditt liv men vill förgylla sådana stunder med en till vän, smsa mig! (Mejl försvinner så lätt i mängden)

  Kram!

  070 291 62 01
  filippaeajansson(at)live.se

 67. HELSINGFORS
  Halloj! Här finns en glad filur vid namn Noora. Fyller 21 nu i november och studerar till socionom här i huvudstan. Jag är intresserad av olika samhällsfrågor och annars älskar jag böcker och film (NERD WARNING). Promenader ligger också nära hjärtat 🙂 Hör av dig så kan vi ta en fika eller prommis eller helt vad du tycker. Jag är öppen för allt! Finns på notzzi96(at)hotmail.com

 68. VÄXJÖ
  Jag är 24 (snart 25) år och pluggar på Linneuniversitetet. Jag pluggar två fristående kurser som är en kreativt skrivande och en teaterkurs (jättenice). På fritiden så är jag med i studentradioföreningen som finns på campus, dansar jättegärna, går på secondhand, iblaaaand händer det att jag gör någon låt men det är ytterst sällan. Drömmer om att starta upp ett band (igen, hade ett förra höst terminen som blev lite kortlivat tyvärr MEN så kul!!). Sjunger helt okej och är med i en gospelkör! Vill hm ha någon att snacka skit med (killar, feminism och livsfilosofi), måla med eller starta band med ish. Ja det är la det som är meningen med det här kompisdejtandet å se om man klickar och vad man kan hitta på. Hehe. Släng iväg ett mejl till mig på: [email protected]
  Eller skriv pm till mig på min insta @hjortungen

 69. VÄXJÖ
  Hej! Jag heter Freja och är 19 år. Eftersom jag ganska nyligen flyttat till Växjö har jag inte så mycket vänner här. Därför vill jag gärna lära känna lite nya människor, kanske på en fika eller över ett (eller jättemånga) glas vin? Jag bor med min kille, gillar att måla, gå på promenader och köpa för mycket växter. Och så gillar jag Flora och Fridas podd med.

  Vill du kompisdejta mig kan du slidea in i mina DM;s på instagram, Frejaolsson heter jag där. Mail funkar också bra, freja.olsson98(at)gmail.com

  Kram blivande kåmpisar!! <3

 70. LONDON

  HEJ! Jag heter Helene, 23år från Sala och bor i London sedan 2015 med min kille! Men brukar åka hem till Sverige ibland för att skogen är bättre än storstäder typ. Just nu så pluggar jag konstvetenskap på distans. Jag gillar att yoga och diskutera favorit böcker. Tror att dansa löser alla problem, dricker gärna öl (på pubar som man gör i London) och tycker himla mycket om mode(gärna att diskutera det också). Som person är jag rolig(läs: super rolig), omtänksam och äventyrlig. Vill hitta kompisar att hänga med!! Dricka drinkar eller dricka kaffe spillerill KRAM
  Mail: info(at)helenesoderstrom.se
  Insta: helenesoderstrom

 71. Stockholm!

  Finns det någon därute som vill besöka Stockholms second hand-butiker med mig, en 23årig kommunikationsstudent, samtidigt som vi kanske pratar lite om feminism, Elena Ferrantes Napoli-serie och Modern FamiLy? Gillar du grejer som mat, hållbarhet, negronis (!!), zero waste och Lotta Lundgren? Eller gillar du helt andra grejer men råkar se detta och tycker det låter helt ok? Maila mig i så fall! [email protected]

 72. STOCKHOLM, 25

  Jo, nu är det så att jag har som nyårslöfte att dansa lite utanför min comfort zone och eftersom att året snart är slut är det hög tid att slå ett slag för mitt nya *modiga jag med massa nya knasiga kompisar*.
  De flesta av mina vänner har dekorerat mitt liv sen 10+ år tillbaka, nu söker jag massa intressesoulmates som kan bocka av en eller flera saker på min ”gillar du också”-lista. Here we go:
  Rolig (och i brist på det: tråkig) öl, popkultur allmänt, samhällssatiriska konstnärer/serietecknare med glimten i ögat (som Martin Kellerman, Ellen Ekman m.fl), loppisar(!), böcker, Trädgården på sommaren, illustration, vardagshyss och fika över en svag latte och chokladboll. Jag tycker själv om att skriva och har pluggat copy.
  Gillar du annat är det faktiskt också OK, behöver ändå utöka mitt intresseförråd.

  Jag tror att faktumet att vi läser samma blogg är tillräckligt för en lyckad kompisdate!

  mari-linn(at)hotmail.com
  Instagram: donttelldaddy

 73. BORÅS/GÖTEBORG

  Heeej! Mikaela här! Jag är 17 år, bor i Borås och pluggar beteendevetenskap andra året på Bäckängsgymnasiet.
  Några saker som jag älskar:
  Att skratta
  Kolla skräckfilm/serier
  Teater
  Feminism
  Laga mat
  Fuldansa
  Secondhand-shoppa
  The cure
  Växter
  Inredning

  Så om du vill fuldansa, secondhandshoppa, laga mat, skratta, se en teaterpjäs eller en skräckfilm så skriv!! Heter Mikaelaflink på de flesta sociala medier som instagram, Facebook, snapchat osv! Hoppas vi hörs och syns<333
  Mikaela.flink(at)hotmail.com

 74. Hej Tove!
  Jag heter Elsy, är 20 och bor i Umeå. Just nu jobbar jag men längtar till att börja plugga 🙂
  Jag gillar att träna, har dessvärre inte iksu-kort men brukar klättra där ibland 🙂
  Annars gillar jag att spela piano och sjunga bl.a.
  Vart i Umeå bor du?
  Mvh Elsy

 75. HELSINGFORS

  Hej!

  Jag är 25 år och har flyttat från Stockholm till Helsingfors då jag kommer plugga här i 3,5 år. Gillar mat/fika, musik, promenader, klubbar, barer, resor, spelkvällar, kolla serier, ja sådant kul!

  Skriv gärna om du vill ses och ta en kaffe eller öl! 🙂

  Annieolofsson(at)live.se

 76. UMEÅ

  Hejhej! Jag heter Elsy och är 20 år 🙂 Jag har bott här i drygt ett år och jobbar åt Postnord. På fritiden tränar jag en del, mestadels gym men även löpning. Annars gillar jag att spela piano och sjunga, klappa katter, se serier, dricka cider och dansa på krogen bl.a. Skulle gärna hitta en vän som jag kan prova nya saker med, åka på äventyr eller hitta en ny hobby, you name it! Jag är rätt blyg i början men är skitrolig när jag väl känner mig bekväm med en person 😉

  Hör gärna av dig om du vill ta en fika, gå en promenad, ha en utekväll eller göra nästan vad som helst!

  Mail: elsypersson (at) hotmail.com

 77. LONDON

  Hej framtida kompis!

  Jag heter Norah, är arton år och flyttade till London för lite mer än en månad sen – en månad som mest har bestått av jobbiga arbetsgivare, opålitliga hyresvärdar, bankkort svalda av bankomaten och magsjuka, typ. Så: snälla bli min kompis och visa mig dina bästa knutar och vrår av London!!!

  Jag jobbar på ett café i Notting Hill, skriver lite för en tidning hemma på Åland när jag hinner (läs: när jag får), skriver mobilanteckningar under tiden, lyssnar på shoegaze, läser ”On the road” av Jack Kerouac och planerar tre månader i norra USA till våren.

  Vore så kul med en öl/kaffe/museivisit – norah.lang(at)hotmail.com eller på Instagram: @norahlng

 78. GÖTEBORG

  Hallåhej! Lite snabbt om mig dårå; född 98 men innerst inne en pensionär som gillar att fuldansa till all musik med en bra melodi. Om dagarna pluggar jag konstvetenskap på GU, pendlar längs västkusten och planerar min nästa resa. Har ett exceptionellt ansiktsminne, personlighetstyp INTJ, har sett alla brittiska deckare och kostymdraman, gillar att fotografera och är hon som alltid fick full pott på nutidskryssen.

  För stalking hittar du mig överallt @karinmyhrberg (på insta står även min blogg om du vill kika in i mitt liv) eller maila på karin.myhrberg(at)seaside.se om du vill fika eller bara hänga och lyssna på musik. Kram!

 79. GÖTEBORG

  Hej hej! Axel heter jag och är 25 år gammal. Har för några veckor sedan lämnat Lund efter fem års plugg och flyttade hit till Göteborg då jag fått ett skoj jobb! Sen är det så att jag inte kände en enda person innan jag flyttade hit så jag jobbar nu på att ändra på det. Då känns detta som ett bra forum för att träffa tipp-topp folk 🙂 Jag antar att jag inte är ensam med att känna att det är kul med vänner som man har saker gemensamt med så jag tar väl och rabblar lite saker jag tycker är skoj så hoppas jag att du också tycker det!

  Musik är mitt absolut största intresse och passion. Så befinner mig på en konsert eller klubb så ofta jag kan. Tycker att dansa är bland det bästa som finns, därav klubbandet. Intresset av dans och klubbar har även gjort att jag djat en del. Efter musik är nog matlagning och brödbakning det som kommer näst högst på intresse listan.
  Relaterat till mat är ju dryck och tycker det är förbaskat trevligt att dela kaffe/te/öl med folk. I träningsväg så är det
  klättring och tennis som gäller. Volontärar även ibland och lär barn om teknik och att programmera.

  Så om du vill lyssna på musik/dansa/laga mat/dricka kaffe/klättra/spela tennis eller introducera mig för ett intresse jag inte visste att jag hade så hör av dig på hello(at)axelfriberg.com

  Om man vill så kan man också spana in min (något sporadiskt uppdaterade) Instagram @axelfbg

  Ha det fint! <3

 80. PÅ RESA JORDEN RUNT, söker brevvänner/chattgrupp!!! ?? ?

  Hallåå hej! Ellen heter jag, 23, från Östergötland men reser just nu jorden runt med min pv (!!) DRÖM! Efter många års sparande & jobbande (jobbade på ett riktigt grejt kulturhus som ”Ungdomsinspiratör” HAHA bästa flumtiteln ju!! <3 Vilket typ betyder att jag ibland arrade evenemang som häxdragshow/rullskridskodisco/fuldansklubb/temadag om fittan och höll i veckovisa aktiviteter: en skrivarverkstad & ett språkcafé!)

  Höpp höpp. Men mest är jag en mänsklig kameleont & rastlös virrtippa! Också force of nature osv osv. Jag är lika mycket kulturtant som orädd äventyrare som intellektuell dagdrömmare som gränslös kåtbock! Jag älskar allt som är för mycket, jag vill ha allt allt, nu, igår! Jag är nog 99% diva och 1% sjökapten innerst inne. Vill vara mer praktiskt lagd men är egentligen så mycket humanist man kan vara. (Jag är också personlighetstypen ENFP om det säger någon något?)

  Iallafall!!!! Saker jag gör hemma när jag ej jobbar/hänger på mitt jobb pga too much fun goin on dere boy!
  Återkommande: Sexualupplysare(informatör) åt RFSU inom deras nya satsning som jobbar förebyggande mot sexuellt våld.
  Håller på med impro-teater(älsk<3)
  Läser mkt om kriminologi/sexologi/antropologi/sociologi
  Skriver poesi/fotar/blabla! Ni vet detta om alla som kommenterar här redan tror jag 🙂 ..nästan?

  Saker jag gör sporadiskt pga kan aldrig fkn make up my mind/committa till EN ENDA SAK MER ÄN MIN JÄLLA PV!!
  Håller på med nycirkus. Målar kroki!! Dansar fuldansklubb. Letar efter specifika udda böcker i småstäder. Extra intresserad av saker folk oftast tycker är weird (☹️) som (mekanismerna bakom alltså, varför folk tror på/gör detta osv, försöka förstå dem) som shamaner (skrev en uppsats om tanzanska shamaner, waganga, när jag reste runt i Tanzania) sekter, shamaner, ufo-believers osv. Tkr helt enkelt subkulturella grejer är mkt intressanta. Gillar "gräv" o skulle kanske ändå passa som journalist men jag vill bli antropolog hellre.

  Jaja!! Det jag gör här: typ bara ~insuper~ alla intryck o försöker FÖRSTÅ VAD JAG SER. Har nu varit ute i ca ett halvår och kommer vara ute lika länge till (eller längre) o hit har vi åkt hittills: Med transsibiriska genom ödsliga Ryssland (som dock var ganska likt Sverige miljömässigt haha) bott med nomader i öknen i Mongoliet och blivit förgiftad av luftföroreningar i Kina, liftat runt i Japan, utforskat naturen o fått vänner för livet i Kazakstan, dykt, bestigit berg o sett Komodo-varaner i Indonesien o nu bor vi i en van i Aus, med sikte på Tasmanien. Ye. Mkt skoj (och mitt livs största dröm?)

  Jag är väldigt intresserad av människors rättigheter runt om i världen & kommer aldrig sluta kämpa för att alla ska bli lika mkt hörda och sedda. Tänker mig att läsa till Antropolog i framtiden (skulle väldigt gärna också ta helikoptercert, kan aldrig bestämma mig för nåttttt). Därför skulle jag vääldigt gärna skapa en grupp tjejer(och killar! och icke-binära! Osv!) som är intresserade av dessa frågor/kanske reser, har rest eller drömmer om att resa själva/är beredda på att vara öppensinnade & inte ha västvärlden som självklar mall utan kunna försöka se världens olika kulturer objektivt(dock världens svåraste sak?)

  Hör av eeeeer!!!!?jag är så redo!
  Skicka DM på instagram så är jag all yours⚡️ @ettkrokben
  Eller min mejl om ni är gamla i själen som jag: ? [email protected]

  Ha de!?

 81. STOCKHOLM

  Hej hopp hallå alla där ute! Jag heter Lovisa, är 19 år och kommer från Karlskoga (staden där alla trafikljus på E18 befinner sig inom väldigt minimala avstånd). Mina planer är att förhoppningsvis innan jul och nyår ha fått ett jobb och flyttat ihop med min pojkvän i Stockholm, men då jag inte känner så många i storstaden tänkte jag ge detta ett försök i hopp om att hitta härliga människor att umgås med.

  På fritiden fotar jag gärna samt går på second hands/loppisar, hittar mysiga caféer, går på promenader, är ute och fuldansar och konsumerar bärs och självklart bingekollar tv-serier. Favoriten just nu är Outlander så tipsar om den om någon själ vill ha tips på serier. Jag är en medioker konsument av böcker, LUSH-produkter och Harry Potter-information. Att resa är något som jag älskar, oavsett om det är en skid-, vandrings- eller en ren turistresa. Musik är även något som jag ägnat mycket tid åt då jag dagligen befinner mig på Spotify samt spelar gitarr sedan ca 10 år tillbaka, och spelade fiol i några år innan dess. Trots detta suger jag på musikquiz då inga namn fastnar i mitt huvud tyvärr… Så vill ni vinna är jag er ultimata motståndare.

  Så kort och gott: släng gärna iväg ett mejl till mig! Jag är mer än villig att träffas och dela erfarenheter och idéer!

  Mejl: loviisa_ekerot(at)hotmail.com

 82. ALINGSÅS/GÖTEBORG

  Heej alla!! Mitt namn är Emma, jag är 23 år och skulle gärna vilja ha en ny kompis! När man är från ett mindre ställe så har ju kompisar en tendens till att flytta för att plugga/jobba/resa så därför skulle det vara väldigt kul att lära känna nya soulmates därute! <3

  Just nu befinner jag mig för tillfället på Irland där jag pluggar denna terminen (kommer hem om ca en månad), men annars håller jag till i Alingsås eller Göteborg där jag pluggar engelska och språkvetenskap på GU. Så hänger gärna med GBG-folk men även om det mot förmodan skulle vara någon från Såsen som läser detta hehe.

  Jag gillar att fika, prata om livet/relationer/mående och ja allt, springer då och då, och har tränat både MMA, fotboll och yoga (är en rastlös själ så håller mig sällan länge till en grej…). Testar dock gärna alltid nya saker, inte bara sportrelaterat utan allt möjligt! Jag är oftast rolig, pepp på grejer och livet i allmänhet men har väl som de flesta deppdagar också.

  Såå om du vill fika/snacka/hänga/skratta/deppa ihop skicka mer än gärna iväg ett dm på instagram @emmagraner eller mejla: egraner0603(at)gmail.com

 83. UPPSALA!

  Hejhopp, lite sen i att skriva i detta inlägg men det kanske finns någon själ därute som också är taggad på att träffa nytt folk. Flyttar till Uppsala om en vecka och känner ingen där! Ska plugga komvux nu till våren + en kurs på universitetet i fysiologi, kost och hälsa. Är väldigt hälso-intresserad och tycker om att träna, gå på långa promenader, dricka te, RESA, prata och dricka vin. 😉 Jag är väldigt taggad på att träffa nytt folk så om någon vill ta en kompisdejt-fika-häng-dricka vin-prommis så är jag på! Bara att skriva till mig; [email protected] 😀

 84. UPPSALA/GÄVLE

  Nu är jag lite sen på bollen men hoppas det ska komma nån eftersläntrare som ser mitt inlägg och bara känner ”wow! hen vill jag bli kompis med!” heh.

  Jag är en 26 årig soon to be kulturtant, vegan, feminist och nörd! Jobbar som boendestöd och kontaktperson just nu, har planer på att utbilda mig till djursjukskötare som varit mitt drömjobb sedan jag var liiiten.
  Tycker om att spela dator-, tv- och brädspel, gå långa promenader, vara i skogen, gå på teater och opera, äta chips, gå på museum i timmar, gosa med djur, glo på serier och film och läsa böcker!

  Om du delar nåt eller flera av mina intressen, har förståelse för psykisk ohälsa, tycker om att prata om precis allt möjligt och äta veganska kakor så skriv till mig, jag behöver lite nya människor i mitt liv! malinlundin91(at)outlook.com

 85. GÖTEBORG

  Hallihallå!
  Jag bor i Götet sedan snart år men känner att jag så gärna vill ha mer folk att umgås med. Till vardags pluggar jag kreativt skrivande på distans och jobbar extra på kafé ibland. Jag läser en hel del och kollar på serier ännu mer. Tycker om växter och matlagning men är inte särskilt bra på något av det hehe. Tycker också om att dricka te och vin. Har tidigare pluggat genusvetenskap och tycker mycket om att djup-prata, gärna om feminism/jämställdhet/psykiskt mående. Om någon skulle vilja ha skrivar-fikor är jag väldigt öppen för detta!

  Hör gärna av er<3 kramar! idarigby(at)hotmail.com

 86. STOCKHOLM

  Hej!
  Jag heter Matilda, är 23 år och bor i Stockholm sedan 3 år tillbaka. Flyttade hit för att hålla på med sång och teater. Min dröm är att bli skådis men jobbar just nu som lärare.

  Jag älskar höstpromenader, äta goda frukostar, ta en öl eller lite bubbel, gå på teater och konserter, läsa, träffa vänner och skratta. Uppskattar mysiga hemmakvällar, laga middag långa samtal!

  Hoppas på ett mail eller två!

  lisa.matilda(at)hotmail.com

 87. MALMÖ/LUND

  Hej alla fina! Mitt namn är Maja och är 19 år gammal. Jag flyttade under hösten ner till Malmö för att börja jobba på ett café. Jag söker nu lite nya vänner att hitta på mysiga saker med. Jag tycker om att dricka kaffe/te, göra mysiga frukostar, hitta på äventyr, springa, dansa och allt som är mysigt! Tycker om att gå på promenader, mysa med min hund och prata om allt från det jobbiga till det ytliga. Hoppas någon vill ses på en fika eller ta en promenad i Malmö eller Lund!

  KRAM

  maja.forsstrom(at)hotmail.com

 88. NORRKÖPING

  Hej där! 🙂 Jag heter Sofia och är 22 år. Bor i Norrköping i en liten lägenhet med min misse Dexter. Jag tycker om böcker, feminism, veganism, myskvällar, naturen etc. Skulle så gärna vilja träffa någon fin tjejkompis att fika med, peppa med, dricka vin med. Bara allmänt hänga och prata om livet i stort. Är glad, snäll och enkel att vara med! Kramar. Skriv gärna gärna vid intresse! 🙂

  asofiaccarlsson(at)outlook.com

 89. MALMÖ

  Hejsan!! Jag heter Stina & flyttade ner t Malmö för ungefär 1 månad sen pga ville testa en ny stad. Jag älskar allt som har med mat att göra & har även ett stort intresse för allt möjligt kreativt – jag söker någon som vill diskutera, prata, dansa, sjunga, spela, laga mat, läsa, dricka öl/vin, hänga, promenera osv!! Jag kan erbjuda vegetariska middagar, cykelturer (har precis fyndat fram en cykel) & även dåligt lokalsinne i en stad jag inte är så jättebekant vid = äventyr i sig

  Hör av er till stinaingerstedtlaurell(at)hotmail.com om ni vill göra något av överstående, eller bara i allmänhet vill ha en kompis!!

 90. OSLO
  Hejhej!
  Kollat in här i några gånger för att hitta någon i Oslo men ingen lycka så tänkte att jag kanske ändå kan skriva själv, lite läskigt ändå? Jag har iallafall bott här i 2 månader med en av mina närmsta vänner. Men känner att jag kanske skulle vilja ha en till speciell person i mitt liv att sitta och dricka vin och prata i någon timme eller fem. För att försöka sälja in mig själv skulle jag kanske säga att jag är en ganska engagerad människa älskar att lyssna på nya historier och gotta in mig i olika hjärtesorger, lyckor, funderingar, värderingar, ja allt. Jag gillar mat, natur, resa, läsa, kaffe och sånt som är kul.

  Om du skulle vilja träffas för en fika eller nåt sånt, så hör gärna av dig! 🙂
  Maja.aastrand(at)gmail.com

 91. MALMÖ / LUND / SKÅNE

  Halli hallå gott folk! Jag är en 21-årig tjej vid namn Sophie. Jag är född och uppvuxen i Malmö, men har sen gymnasiet jobbat i Malmö och Köpenhamn, rest runt i Asien och bott i Barcelona. I höstas bestämde jag mig för att landa i fina Malmö igen och började studera grafisk design på Malmö Högskola. Jag har många fina vänner, men av någon anledning börjar många flytta till olika delar av världen och jag känner en viss panik över hur mitt umgänge blir mindre och mindre. Därför hade jag tyckt det var kul att träffa lite nya vänner som kanske lyser upp vintermörkret lite i en grå stad som denna! Jag är (som resten av Sveriges befolkning kanske) en riktigt fikaentusiast, men utöver några koppar kaffe gillar jag att laga mat, promenera runt i stan, göra utflykter till exempelvis Köpenhamn och Lund, äta ute, kolla kläder, byta sticklingar, gå ut på barer för lite vin eller öl men slutligen också att dra ut på klubb och dansa! Jag har också bortglömd kreativ sida när det kommer till fotografering, så kul om du kanske kunde dra fram den igen! Men så klart inget måste haha. Har också ett stort bokintresse som försvunnit så hade varit kul med en bokklubb eller nått!

  Aja, det var lite kort om mig. Skriv till min mail om ni är sugna på att hänga! Jag är allt annat än stel haha. 🙂

  Mail: [email protected]
  Instagram: sophiehaveus

  Kramis!

 92. LONDON/EAST GRINSTEAD

  Skriver en annons till min käraste kusin som befinner sig i East grinstead och arbetar på en djurgård under ett års tid, har försökt att peppa henne i snart sex månader att träffa nya kompisar men hon har gått på nitlotter med de människor hon träffat hittills. Inte dåliga människor alls utan de har bara inte klickat. Obs att hon inte läser Floras blogg men jag har haft sån satans tur och funnit vänner för livet här så tycker att denna (för mig) livsviktiga person förtjänar det samma.

  Hon är en 20 årig tjej som kommer från Härjedalen och hennes no1 intresse är verkligen djur (hund), vi måste liksom beta av minst 10 min hundsnack varje gång vi pratar i telefon (obs minst 2 ggr/vecka), så detta är något du måste tolerera, hemskt gärna dela entusiasmen. Annars så snackar hon gärna killar, tinder och identitet. Hon är en person som kan verka rätt så reserverad och kanske till och med stel, men hon är en väldigt bjussig person med torr humor som är svår att släppa taget om när man börjar lära känna henne. Hon är en tjej som gärna dricker ett glas vin eller trycker ett stort McDonaldsmål en kväll, hör av er till mig på [email protected] så vidarebefordrar jag era meddelanden så fort jag kan!

  KRAM.

 93. KRISTIANSTAD / SKÅNE

  hej!! jag är 20 år, bor i kristianstad och tänkte att det var en bra idé att jobba ett år efter studenten, men nu saknar jag skolan mer än allt annat. eftersom gymnasiet tog slut så försvann även alla ~naturliga sätt att träffa jämnåriga och jag saknar det. jobbar just nu på två olika förskolor, men kommer till hösten förhoppningsvis att plugga till läkare.

  om jag inte jobbar eller sover så tittar jag på vänner, äter mat, dricker kaffe, lyssnar på dokumentärer, broderar + går promenader. ÄLSKAR att gå på museum och det absolut bästa jag vet är att lära mig nya saker, därför är det så roligt att diskutera och få höra andras åsikter.

  om någon skulle vilja gå på museum eller dricka kaffe med mig i skåne, så hör av er till feliciafolvik(at)hotmail.com!!! är blyg at first, men så fort jag har känt in mig i situationen har jag svårt att vara tyst.

  kram på er!!!

 94. Ensam mamma till en två åring söker vänner i Jönköping. Är nyinflyttad och känner ingen. Trevligt med promenader, simning, bio mm. Är en del i lekparken med min dotter. Dricker inte och röker inte.

  Mi131(at)speedmail.se

 95. ÖREBRO

  Hallå! Jag heter Felicia, är 20 år från Örebro. Just nu gör jag ingenting mer än att försöka hitta ett jobb vilket är väldigt tufft. Jag vill liksom få bukt på livet och tjäna och spara lite pengar så jag kan flytta ihop med min pojkvän. Efter gymnasiet gled jag isär från många av mina kompisar och min allra bästa vän flyttade ner till Göteborg. Är ganska ensam på kompisfronten och det känns som att jag blivit väldigt dålig rent socialt.

  Min stora passion har alltid varit musiken men sorgligt nog har jag ofrivilligt lagt den åt sidan. Därför har jag ingen hobby eller något intresse att ägna mig åt om dagarna. Jag behöver verkligen komma ut och hitta på saker. Vill hitta en trygg, mysig kompis att hänga med, fika, promenera, ha myskvällar, laga mat och prata om allt med. Kanske någon som kan visa mig sitt intresse och involvera mig. Eller bara någon att skriva eller prata i facetime med beroende på distans.

  Jag kanske inte låter som den mest spännande personen, men om du mot förmodan kanske skulle vilja höra av dig så kan du maila mig på:
  [email protected]

  kraaaam

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar