Annons
Annons


Hej på dig Sthlm


Hemma nu. Äter mackor med tahini och havtornsmarmelad, dricker kaffe och joxar runt. Tar hand om plantor, tittar på youtube, yogar och går igenom post.

Fan vad liten min lägenhet är. Får panne på alla saker som dräller överallt. Hur svårt det är att få ut något ut sockret ur skafferiet utan att en massa andra saker ramlar ut. Hur trångt det blir så fort jag ställer en kasse i hallen. Det kryper i mig. Men jag vänjer mig väl snart.

Annons

Igår, när jag mötte upp Kajsa, Per och Evangelina på Kvarnen så SKAKADE jag. Det var en blandning mellan pepp och nervositet, som att gå på gymnasiets första fest. Så mycket folk på en gång. Så hög volym. Så ~spännande~. Har ju bara hängt med folk one-on-one den senaste månaden. Hade i alla fall en skitfin kväll med så sTiMuLeRaNdE samtal som avslutades på Jerusalem kebab med en falafelrulle extra allt. Även det var månadens första hämtmat. Wow va.

När jag kröp ner i sängen i natt så stönade jag rakt ut. MIN SÄNG. Den är så skön.

Nu ska jag gå till posten, kanske handla en matvara eller två. Ikväll kommer min karl hit. Då ska han få sig en fetingkram.

Puss, ha en fin söndag. <3

3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar