Annons
Annons


Välkommen till veckans lista


✏️Veckans skrivande:
Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna skriva den här veckan. Är bortrest tisdag-fredag och i helgen kommer jag vilja ha ledigt. Det är ju viktigt. Så vi får se. Om jag kan klämma in lite skrivtid någon gång så ser jag det som en bonus, inte en plan.

?Veckans läsning:
Ska läsa klart Spådomen, och sen får vi se vad vi ska läsa med bokklubben härnäst!

?Veckans musik:
Felix tipsade mig om Florist. Så mysigt band. Lyssna alla.

Veckans tidsfördriv:
Hänger på Hemnet alldeles för mycket just nu. 2018 är kanske året. Kanske.

?Veckans matlagning:
Lagade chili sin carne igår och det blev huuur mycket mat som helst. Recept finns här (men denna gång gjorde jag den med enbart bönor och inte pulled oats).

?Veckans köp:
Ska köpa smink på flygplatsen i morgon! Så pepp på det. Ny mascara och solpuder.

?Veckans ljudbok:
Det mest förbjudna av Kerstin Thorvall.

?Veckans teveserie:
Stranger Things säsong 2!!! Jag och Kajsa brukade se ST tillsammans förra året. Då turades vi om att laga middag till varandra och höll monologer om vårt kärleksliv. Rekommenderar alla att dela teveserietittandet med en polare, det gör att man lättare överlever hösten.

?Veckans teater:
Ska gå och se Minns du Zenobia? på Teater Alma med min mormor på söndag.

?Veckans tråkiga:
Bokföring och fakturering Zzzzzzzz.

?Veckans blogginlägg:
Jag tänkte tipsa om ett gäng bra ungdomsromaner, göra 1 foto i timmen och skriva lite om hur jag upplever att min 30 days of yoga-utmaning har varit (många som frågar om det!). Tänkte också tipsa om mina bästa barer i Stockholm just nu. Lovar dig en massa fint från resan jag ska på också! Vad är du sugen på att läsa om denna vecka?

Annons

5 kommentarer till “Välkommen till veckans lista”

 1. Jag undrar lite över hur det var att vara själv så mycket i Hälsingland?
  Har själv haft så svårt för att vara ensam men börjar bli lite bättre på det nu.
  Hade du dagar du då inte pratade med en enda människa eller hade du alltid åtminstone telefonkontakt?
  Hur var det?
  Började du prata mer högt för dig själv för att fylla ut tystnaden? 😉

 2. Skulle så gärna läsa skriv-tips inlägg (ifall du känner att du är in that mindset just nu).
  Tex min största fråga är hur väljer du vilken karaktär/historia som du ska skriva om?
  Jag har minst 20 karaktärer och livsöden som snurrar runt i huvudet på mig och alla vill ut på samma gång – jag vet inte vem jag ska välja först eller vilken historia att satsa på! Vill liksom bara skriva allt samtidigt, vilket oftast resulterar i att jag inte skriver något allt pga förvirring och utmattande känsla av för många ideer…
  Kram och tack för all inspo!

 3. Hej Flora! Jeg flyttet til Stockholm for et par måneder siden og skal bo her i et års tid. Jeg begynner å få ganske mye bedre koll nå enn da jeg først kom hit, men Stockholm er en veldig stor by (for meg) som har så masse å by på! Jeg gleder meg veldig til denne ukas bar-oversikt, og ønsker meg mer av lignende innlegg. Typ de beste kafeene (som ikke kommer opp når man googlar, men typ de som man vet om fordi man har bodd i staden), de beste konsertscenene, klubbene, vintagebutikkene, restaurantene you name it! Vet du har hatt slike guider før også, but I can´t have enough. Ellers: du er rå, keep up the good work!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar