Annons
Annons


Välkommen till veckans lista


✏️Veckans skrivande:
Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna skriva den här veckan. Är bortrest tisdag-fredag och i helgen kommer jag vilja ha ledigt. Det är ju viktigt. Så vi får se. Om jag kan klämma in lite skrivtid någon gång så ser jag det som en bonus, inte en plan.

?Veckans läsning:
Ska läsa klart Spådomen, och sen får vi se vad vi ska läsa med bokklubben härnäst!

?Veckans musik:
Felix tipsade mig om Florist. Så mysigt band. Lyssna alla.

Veckans tidsfördriv:
Hänger på Hemnet alldeles för mycket just nu. 2018 är kanske året. Kanske.

?Veckans matlagning:
Lagade chili sin carne igår och det blev huuur mycket mat som helst. Recept finns här (men denna gång gjorde jag den med enbart bönor och inte pulled oats).

?Veckans köp:
Ska köpa smink på flygplatsen i morgon! Så pepp på det. Ny mascara och solpuder.

?Veckans ljudbok:
Det mest förbjudna av Kerstin Thorvall.

?Veckans teveserie:
Stranger Things säsong 2!!! Jag och Kajsa brukade se ST tillsammans förra året. Då turades vi om att laga middag till varandra och höll monologer om vårt kärleksliv. Rekommenderar alla att dela teveserietittandet med en polare, det gör att man lättare överlever hösten.

?Veckans teater:
Ska gå och se Minns du Zenobia? på Teater Alma med min mormor på söndag.

?Veckans tråkiga:
Bokföring och fakturering Zzzzzzzz.

?Veckans blogginlägg:
Jag tänkte tipsa om ett gäng bra ungdomsromaner, göra 1 foto i timmen och skriva lite om hur jag upplever att min 30 days of yoga-utmaning har varit (många som frågar om det!). Tänkte också tipsa om mina bästa barer i Stockholm just nu. Lovar dig en massa fint från resan jag ska på också! Vad är du sugen på att läsa om denna vecka?

Annons

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar