Annons
Annons


Parisoutfit


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej kompis. Vi kom precis fram till La Grée Des Landes, Yves Rochers spa (!) i södra Frankrike. Här bland kullarna ska vi stanna i två nätter.

Linn knäppte några bilder på mig i morse innan vi skulle till tågstationen. Kolla fransk jag ser ut.

Annons

Jag har på mig braxor från H&M (liknande här (reklamlänk via Apprl) ), skor från Vans (reklamlänk via Apprl) , tröja från Na-kd (reklamlänk via Apprl) och jacka från Monki (reklamlänk via Apprl) .

Nu ska jag och Linn gå till spaavdelningen och beställa varsitt glas vin. Adieu!

6 kommentarer till “Parisoutfit”

 1. Hej! För ett tag sen la du upp ett inlägg om säsongsjobb på fjällstationer. Jag sökte och fick ett jobb med start från februari 2018! Men jag undrar var det någon annan som sökt och fått genom att ha sett det via din blogg?
  Vore kul att veta, du kanske kan göra ett inlägg om det?

  Tack för att du är bäst

  / Anna-Kajsa

  1. Men så kul:)) Jag blev sugen att söka efter att jag var upp i somras, men då till sommarsäsongen:) måste tydligen gå nån kurs innan för å bli stugvärd, har du gått den tidigare eller ska du jobba med annat?

   1. Åh, jag ska jobba i serveringen, har en del erfarenheter inom det sen tidigare och även drivit eget kafé. Behövde inte gå någon kurs när det är serveringen jag ska vara i, men vore säkert annorlunda om det var något annat jag skulle jobba som på stationen. Men tycker att kursen borde ingå väl? 🙂

 2. Hej Flora! Jag undrar lite över ditt hår! Insåg när jag läste detta inlägg att mitt hår är ganska exakt lika långt som ditt, blev nyfiken på vad du gör med ditt hår när du stylar det? Låter det lufttorka? Fönar? har du i hårprodukter? Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar