Annons
Annons


Tisdag i Paris


I tisdags anlände vi till Paris vid niotiden. När vi kom fram till hotellet så stod Linn där och väntade med solen i håret! LINNPAN.

Vi har lärt känna varandra via nätet. Jag började läsa hennes blogg (som då hette Grodprins) när jag var en liten tonårssparv och för två år sedan åkte vi på ett bloggevent till Köpenhamn. Jag minns det som att vi började prata sekunden vi möttes och sedan pratade o-av-bru-tet i ett dygn. Hon bor ju i London nu (om du inte redan läser hennes blogg så kan du börja dirr) så vi ses typ aldrig, men fan vad jag tycker om henne.

Annons

Vi stuvade in oss i bussen igen för att åka och äta lunch. Då kan man åka förbi Louvren bara lite sådär casual.

Och Eiffeltornet jaha hejhej!

Sedan kom vi fram till lunchstället. Här är Josefin.

Och här är Felicia, som är youtuber. Det är så kul att fråga ut varandra om hur man tänker kring sitt jobb. Hur det började, vad som är roligast, vad som är svårast.

Nicole, Linn, Amanda, Felicia, Josefin. GULLIA.

När vi hade ätit upp så promenerade vi till Yves Rochers HQ och gick runt i de olika labben för att se hur produkterna kommer till. Där i mitten är danska Cecilia, som också är beauty-youtuber!

Sedan fick vi åka till Yver Rochers flaggskeppsbutik på Champs Elysees för att klämma på produkterna. Ska visa er mina favoriter snart tänkte jag, vet att ni kommer gilla. Obs detta blogginlägg är inte sponsrat, är här på pressresa! Vet att några kommer undra.

Till sist blev det dags för middag. Dessa bilder, den ovan och den under har Linn tagit förresten.

Jag tog en kronärtskocka till förrätt, when in Paris. Vi pratade om att byta yrkesbana om det skaver, ~DRÖMMAR~och om yoga. Är lite sugen på att åka på någon slags yogaresa i vår (trodde aldrig att jag skulle känna så hähä). Har ni några tips så lemme know.

Somnade vid midnatt, efter att ha varit vaken i tjugo timmar. Nu ska jag äta frulle. Hörs snart gullisar!

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar