Annons
Annons


Tisdag i Paris


I tisdags anlände vi till Paris vid niotiden. När vi kom fram till hotellet så stod Linn där och väntade med solen i håret! LINNPAN.

Vi har lärt känna varandra via nätet. Jag började läsa hennes blogg (som då hette Grodprins) när jag var en liten tonårssparv och för två år sedan åkte vi på ett bloggevent till Köpenhamn. Jag minns det som att vi började prata sekunden vi möttes och sedan pratade o-av-bru-tet i ett dygn. Hon bor ju i London nu (om du inte redan läser hennes blogg så kan du börja dirr) så vi ses typ aldrig, men fan vad jag tycker om henne.

Annons

Vi stuvade in oss i bussen igen för att åka och äta lunch. Då kan man åka förbi Louvren bara lite sådär casual.

Och Eiffeltornet jaha hejhej!

Sedan kom vi fram till lunchstället. Här är Josefin.

Och här är Felicia, som är youtuber. Det är så kul att fråga ut varandra om hur man tänker kring sitt jobb. Hur det började, vad som är roligast, vad som är svårast.

Nicole, Linn, Amanda, Felicia, Josefin. GULLIA.

När vi hade ätit upp så promenerade vi till Yves Rochers HQ och gick runt i de olika labben för att se hur produkterna kommer till. Där i mitten är danska Cecilia, som också är beauty-youtuber!

Sedan fick vi åka till Yver Rochers flaggskeppsbutik på Champs Elysees för att klämma på produkterna. Ska visa er mina favoriter snart tänkte jag, vet att ni kommer gilla. Obs detta blogginlägg är inte sponsrat, är här på pressresa! Vet att några kommer undra.

Till sist blev det dags för middag. Dessa bilder, den ovan och den under har Linn tagit förresten.

Jag tog en kronärtskocka till förrätt, when in Paris. Vi pratade om att byta yrkesbana om det skaver, ~DRÖMMAR~och om yoga. Är lite sugen på att åka på någon slags yogaresa i vår (trodde aldrig att jag skulle känna så hähä). Har ni några tips så lemme know.

Somnade vid midnatt, efter att ha varit vaken i tjugo timmar. Nu ska jag äta frulle. Hörs snart gullisar!

9 kommentarer till “Tisdag i Paris”

  1. Det känns svårt att förstå vad en pressresa är om man inte är insatt i bloggfenomenet? Förstår att själva inlägget inte är sponsrat men är resan och hotellet betalt av Yves Rocher? Och vad är det som skiljer det åt från att inte vara sponsrat? Haha, förlåt för förvirrad fråga hoppas någon förstår.

    1. Hej! Pressresor har gjorts i traditionell media i alla år och innebär att ett företag bjuder in press för att visa sina produkter eller sitt företag. Man är inte ”skyldig” att skriva om upplevelsen och ska därför inte behöva samarbetsmärkas. Jag kommer däremot göra 1 blogginlägg och 1 instagraminlägg som är betalt, och dessa kommer jag givetvis annonsmärka!

  2. MYSIG RESA! Haha, kul min insta blir när jag följer åtminstone 4 stycken av er som är där, som dessutom verkar umgås med varann hehe. Alla perspektiv!!!!

    Apropå yogaresa så är ju yogiakademin poppis och jag är sjukt suktad av att haka på någon av dem! Men det kan säkert typ Josefin berätta mer om då hon åkt med dom några gånger! (Vem är jag som vet allt detta om folk jag aldrig träffat). Nåja, tacohej!

    1. Jag har läst kommentarerna och ser att det finns många olika åsikter om detta. Den information som jag har hittat är att pressresor inte behöver märkas ut som annons/samarbete eftersom det inte krävs en motprestation. Men jag ska göra 1 blogginlägg som är betalt, och det kommer jag märka ut. Jag måste ju kunna vara på platsen och blogga från den utan att det ska klassas som reklam, precis som att journalister kan åka på pressresor för att samla stoff till sina artiklar. Eller är det något som jag har missat här? Vill ju göra rätt för mig.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar