ANNONSSAMARBETE MED YVES ROCHER

En spadag i La Gacilly


I onsdags vid lunchtid anlände vi till La Gree Des Landes, Yves Rochers ekologiska hotell och spa i La Gacilly, Bretagne. Jag och ett gäng andra bloggare/youtubers var inbjudna för att få lära känna varumärket Yves Rocher. Och ha det göttigt. Jo tack.

Min relation till YR har varit begränsat till vaniljparfymer i den lilla butiken på Sergelgatan som jag sprayade på mig som trettonåring, så det har varit så spännande att få se hur produkterna kommer till. Dessutom har sällskapet varit så fint. Och Linn! Har fått hänga med Linn i flera dagar. <3

Jag tänkte att vi börjar här. En tidig torsdagsmorgon innan solen gått upp. Jag satt ensam i lobbyn för att blogga, kunde sörpla mitt kaffe hur högt jag ville. Sedan gick jag ut för att fånga hotellet i den mjölkiga morgondimman.

Maten de serverar i restaurangen är helt säsongsanpassad och närodlad. I köksträdgården fanns exempelvis purjolök, örter och physalis. Kan på riktigt bli RÖRD av att se purjo skjuta upp ur jorden.

Big Little Lies-känsla över detta.

Sedan vaknade resten av gänget till. Det moffades croissanter och färskpressad äppeljuice i restaurangen. När det bara var smulor kvar på tallrikarna så så gick vi ut!

Sara, Felicia och Linn.

Gabriella.

Josefin.

Nicole.

Tänk att bo i en sån här svit! Kan jag fåååå.

Vi åkte till L’Herbier, där vi fick se hur torkningsprocessen och extraktionen ur växterna ser ut. Wait for it:

WOW ändå!

När ska det gå att sprida doft över internet? Verbena! Doftar citron! Så gott!

Vi fick se en film om Mr Yves Rocher. Hur han började samla växter som tonåring och fortsatte hela livet. 1959 skulle hudvård och smink helst vara kemiskt framställt (det var hippt!), men Mr Yves Rocher utgick från växternas olika speciella egenskaper för att skapa produkter. Något som idag känns väldigt självklart men som inte alls var trendigt då.

Ute var det fortfarande dimmigt.

Mjau.

Lunchen åt vi PÅ BYN. Exempelvis pumpasoppa. Jag gillar pumpasoppa.

Efteråt var det fri lek. Jag och Linn gick runt på de små gatorna i La Gacilly och pekade och gapade.

Jaja Frankrike vi fattar.

Linnpan.

En liten fransos som säljer små bakverk varsågoda.

Vanja, jag och Josefin being real cute.

Hej movie star.

Okej, tillbaka till hotellet. De har varit så måna om att skjutsa runt oss i en buss den här dagarna så vi fick fråga snällt om det var okej att vi promenerade hem i stället. 5 minuter klarar vi nog.

Jag och Linn inrättade oss på rummet. När vi först checkade in på hotellet blev vi tilldelade varsitt rum, men då frågade vi om vi fick dela i stället. <3333

Jag drog på mig pyjamas och rullade av mig strumporna och så satt vi på vår lilla terrass och pratade om saker som hänt det senaste året. Linn målade naglarna med ett top coat som gav smoky effekt. Hallå fint!

Här är några av mina favvoprodukter från Yves Rocher. Ett serum och en ögonkräm i serien Elixir Jeunesse, en lip crayon, läppbalsam (för att det måste jag ha i varenda jackficka i varenda väska) och en solpuderduo.

Jo jo, sen var det dags för vattengympa! Har aldrig testat det förut, men det var SÅ jobbigt?

Efteråt spaade vi lite. Är svensk mästare i att bli uttråkad i bastun, men guppa runt i vattnet är härligt.

På kvällen lyssnade jag och Linn på powerballader på vårt rum och beställde ner varsitt glas champagne.

Sen mötte vi upp de andra i lobbyn. Hej gullisar.

Så glad för att få hänga med dessa stjärnor till brudar.

Skål! Och tack tack tack för att jag fick åka till La France!

Annonssamarbete med Yves Rocher.

6 kommentarer till “En spadag i La Gacilly”

  1. […] Flora har varit på bloggresa till La Gree Des Landes, Yves Rochers ekologiska hotell och spa i La Gacilly, Bretagne. Jag har nog aldrig varit mer sotis i mitt liv! Visst känns beauty, spa, bad och frisk luft mer ”hett” än någonsin? Sjukt att vi kommit till en punkt där ren luft är trendigt. Det säger ju en del! Iallafall, gud så fint allt verkar, och så roligt att åka ihop ett kompisgäng sådär. Önskar att hela min pensionstid ser ut som detta blogginlägget. […]

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar