Annons
Annons


6 – 12 november


✏️Veckans skrivande:
Kör en ny 500 ord om dagen-utmaning den här veckan. Måste komma in i mitt manus igen!

?Veckans läsning:
Så här upphör världen av Philip Teir och texter från skrivcirkeln.

?Veckans matlagning:
Planerar att laga löksoppa!

?Veckans hudvård:
Origins ginzing moisturizer. Så jefla skön.

?Veckans planer utöver jobb:
Rolig vecka! Ska träffa Alexandra idag, äta middag med Moa, Bella och Isak på tisdag, träffa skrivcirkeln på onsdag och sedan äta middag med bokklubben. På torsdag ska jag volontära på Berättarministeriet och sedan hänga med mina småsyskon. På fredag ska jag äta middag hos Kajsa. På lördag ska jag på vernissage med Sara. VÄLTRAR mig i vänner och familj just nu.

?Veckans att göra:
Svara på mail, göra en intervju, skriva klart en krönika, STÄDA.

? Veckans sköna:
Yoga! Och klipptid på fredag!

?Veckans teveserie:
Hur ska NÅGOT kunna toppa Stranger Things? Har du tips på en serie som jag absolut inte får missa? Älskar exempelvis Please Like Me.

Annons

?Veckans ljudbok:
The Course of Love av Alain de Botton

❤️ Veckans förhoppning:
Att jag kan njuta. Slappna av.


19 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar