Annons
Annons


6 – 12 november


✏️Veckans skrivande:
Kör en ny 500 ord om dagen-utmaning den här veckan. Måste komma in i mitt manus igen!

?Veckans läsning:
Så här upphör världen av Philip Teir och texter från skrivcirkeln.

?Veckans matlagning:
Planerar att laga löksoppa!

?Veckans hudvård:
Origins ginzing moisturizer. Så jefla skön.

?Veckans planer utöver jobb:
Rolig vecka! Ska träffa Alexandra idag, äta middag med Moa, Bella och Isak på tisdag, träffa skrivcirkeln på onsdag och sedan äta middag med bokklubben. På torsdag ska jag volontära på Berättarministeriet och sedan hänga med mina småsyskon. På fredag ska jag äta middag hos Kajsa. På lördag ska jag på vernissage med Sara. VÄLTRAR mig i vänner och familj just nu.

?Veckans att göra:
Svara på mail, göra en intervju, skriva klart en krönika, STÄDA.

? Veckans sköna:
Yoga! Och klipptid på fredag!

?Veckans teveserie:
Hur ska NÅGOT kunna toppa Stranger Things? Har du tips på en serie som jag absolut inte får missa? Älskar exempelvis Please Like Me.

Annons

?Veckans ljudbok:
The Course of Love av Alain de Botton

❤️ Veckans förhoppning:
Att jag kan njuta. Slappna av.


19 kommentarer till “6 – 12 november”

 1. Alltså ja Flora, har ju ett supertips! Utopia!! Fett bra brittisk serie. Snälla kolla in den för din egen skull.
  Så ledsen att den är nedlagd 🙁

  Ha en fin vecka <3

 2. Alltså tror du skulle gilla Gilmore girls!!! Är mycket bra tidsfördriv och mysfaktorn är på topp. Sen kan jag inte låta bli att säga Grey’s Anatomy pga det är det bästa någonsin! (Lite skämskudde men mest gudagåva). Skulle rekommendera Grace & Frankie men har för mig att du redan sett den.
  Sherlock Holmes!!! (med Benedict Cumberbatch). Är BRILJANT!! Asså verkligen verkligen sevärd. Suits är också fett bra, men bygger dock på att se två vita överbriljanta snubbar vara överbriljanta. Även om den högsta chefen och så är en mörkhyad kvinna vilket faktiskt känns något genuint, inte bara en faktor för att komma undan med den vita manligheten som osar över avsnitten så kan man kanske efter ett tag bli lite less på konceptet. Men aa ändå sevärd. Haha säljer kanske inte in så bra, men har du inte lust att se hela; titta bara på första avsnittet, det är myyycket bra.
  Kramkramkramkram

 3. Jag ÄLSKAR Please Like Me, har sett det 2 ggr och stalkat alla i serien på www. Men sen, vet du vad, så fann jag LOOKING på HBO Nordic. Herre min gudinna, den är näääästan bättre? Åtminstone där uppe i samma liga av underbar serie av äkta människor och känslor. Handlar om ett gäng homosexuella killar i San Fransisco (passar ju dig!) som letar efter kärleken osv. 30 minuters avsnitt, 2 säsonger, avslutas med en film – plöj den nu och återkom om vad du tyckte <3

 4. Master of None! Kolla in den serien! Är sjukt bra! Ge det mer än ett avsnitt bara! 🙂 Jag som ogillar komedi älskar denna sköna serie!

 5. Alltså åh är kär i ”Vår tid är nu” som finns på SVT/ Svtplay. Fi fan va fint alltså, och så bra skådespelare.

 6. Sex and the City! och Shameless!
  Första fyra säsongerna av Shameless finns på Netflix och den är HELT fantastisk. Så jävla rolig, sorglig, vacker, och totalt galen. Om familj, vänskap, kärlek, sex, fattigdom och klass, alkoholism, psykisk ohälsa… Åh ja den har allt

 7. ”Ung och lovande”, norskt drama på SVT.
  Inte så smörigt som det låter!
  Har även ”Please like me” på top 3 bästa tv-serier!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar