Annons
Annons


Jag idag osv


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jeans (reklamlänk via Apprl) & stickad tröja (reklamlänk via Apprl) från Bikbok, skor (reklamlänk via Apprl) från Vans

Toppen att jag förprogrammerar ett inlägg som ba ”wow jag är så glad nu”, och så vaknar jag och får panikångest igen. Härliga liv.

En sak lär jag mig ju. Att jag kan ha en helt okej dag trots att den börjar pissigt. Trots att jag drar täcket över mig, bygger koja, knäna dras upp mot midjan, tårna och fingerlederna är spända, darrar i luften. Andetagen skjuter ut genom munnen. Trots att jag tittar mig själv i spegeln och ser hur svullna mina ögonlock är. Som larver. Trots det. En helt okej dag.

Annons

Hänger på chatten med mina kompisar i stället för att jobba. Yogar i sjutton minuter. Äter mackor över köksbänken. Och nu sitter jag på Kaffebar med My och läser text och går och hämtar kramar då och då.

Älskling <3

 

12 kommentarer till “Jag idag osv”

  1. Flora!! Kan inte du kneps ihop några bra julklappstips eller tips på bra grejer att ge bort i allmänhet? Du brukar ha så bra smak och idéer<3

  2. För att kunna vara glad måste man vara ledsen ibland. Det hjälper mig att tänka. Den här dagen av att vara ledsen gör att jag kanske kan vara glad imorgon. puss

  3. För några år sedan läste jag Mys blogg då och då men den verkar inte finnas kvar? Har hon bytt portal eller helt enkelt slutat blogga?
    Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar