Annons
Annons


Fredagslistan


Lista via Julia & Michaela

Humör idag?
Mjuk å glad och förväntansfull inför helgen.

Vad har du på dig idag?
Samma kläder i tre dagar nu. Collegetröja, jeans, kängor och leopardjacka.

Dagens planer?
Ska klippa mig (pirrigt ju!), säga hej till Frida i hennes studio, jobba hemifrån och sedan äta middag hos Kajsa. Sedan blir det öl och shuffleboard tror jag!

Annons

Helgens planer?
I morgon ska jag och Sara till Edsviks konsthall. På kvällen ska jag käka middag med Isak och hans familj. På söndag har jag medvetet gjort noll planer, så glad för det.

Vad ser du mest fram emot i helgen?
Älskar helger som är en mix av middagar, utekvällar och långsamma ~kulturella~ grejer. Att Sara ska plocka upp mig med bilen och att vi ska få hänga en stund bara hon och jag ska bli så mysigt.

Vad var det roligaste som hände i veckan?
Onsdagsmiddagen med bokklubben var så fin och rolig.

Vad var det finaste som hände i veckan?
Kanske när jag var hos pappa igår. Vi släckte i taket, satte på julhits och tände den nya blinkande julbelysningen inomhus. Jag låg på en fårskinnsfäll med mina två småsyskon på vardera armen och så tittade vi på prickarna som gjorde mönster i taket. Sander sa ”titta på stjärnorna!” och Eloise gnuggade sitt ansikte mot mitt och sa ”jag har längtat efter dig jättemycket”.

Vad var det godaste du åt?
Det måste vara grytan Yrsa lagade. Min pappas fru Jo gjorde jordärtskockssoppa igår också, det var guld.

Vad längtar du efter?
Att träffa Bea i Malmö nästa helg! JA! Jag har ett författarbesök på Arena 305 i Malmö söndagen den 19e. Kom plz? Anmäl dig till evenemanget här!

Vad gjorde du för ett år sedan?
Hade förfest och lyssnade på Lisa Nilsson med Johanna, My och Alice i min lägga:

Vad ska du göra i helgen? Berätta! <3

12 kommentarer till “Fredagslistan”

 1. ikväll ska jag träffa mina bffs och laga middag och prata massor och dricka glögg!!! på söndag ska jag släpa ut familjen på frukost på café, så mysigt!

 2. Har suttit hemma ensam och arbetat med uppsats alla veckans dagar så jag har bokat en rejäl umgängeshelg. Så ABSURT pirrig och pepp på det!

  I eftermiddag ska jag gå på aw med en kompis som är hemma från götet. Hon har haft det lite tufft på sistone och det hon inte vet är att jag tänker bjuda på champagne – det allra bästa hon vet! Efter det ska mina tjejkompisar komma över och vi tänkte slänga oss i en hög och se Sverige-Italien. Imorgon drar jag med min sambo på loppis och sen ska vi ha parmiddag hos oss, SÅ VUXET what. Söndag, hitta ett kompisarmband till pappa och åka hem till päronen för farsdagsmiddag. Mormor och morfar kommer också. Morfar ska få en lila slipover av mig och min bror, för det specifikt vad han vill han ha varje år : )))) Hoppas på samla massor av energi för ytterligare en ensamvecka i skrivarstugan igen..

 3. Jag ska yoga, ta promenader i höstvädret, läsa ut min bok och börja på en ny, äta chips, hänga med nyfunna vänner. Blir bra tror jag!

 4. Jag ska till Stockholm för årsmöteshelg! Hallå jag missar dig i Malmö nästa vecka pga jobb, så sad. Har helt ärligt haft den 19:e uppskriven i kalendern med ”Flora” under planering sedan första gången du skrev att du skulle dit på bloggen. Ha d bäst, kanske ses vi sometajm <3

  PS. Vi var 4 tjejor som hängde i tisdags på fik i Lund som alla fick kontakt via ditt kompisdejtinlägg. Vi kallar oss Florafolk och ska även starta bokklubb. Tack finis för nyfunna vänner som gjorde dyster höstdag ett soligt äventyr. Pusssss

 5. Ska lämna min lägenhet i Nederländerna och besöka mamma och mormor i syd England, mysigt! Förstås kommer vi njuta av de fina höstfärgerna – både de som fortfarande befinner sig på träd och de som har bestämt sig för att redan falla ner och måla jorden gul. Jobbmässigt blir det lite mer tid på en översättning av en bok från svenska till engelska. Seeeeen blir det dags att dra till stan för att träffa några jättesaknade vänner som tjänar ett besök! Ville tacka dig för din fina blogg, älskar att läsa om en annan ung tjej som älska skriva! Det hjälpte mig jättemycket när jag lärde mig svenska <3 pok och god helg!

 6. jag ska tyvärr bara jobbar hela helgen. får iaf hoppas att det inte blir tokstressigt på jobbet och försöka maxa helgkänslan på kvällarna istället.

 7. Jag kom precis hem från en AW med en kompis. Klockan är 00.58. Jag drack öl till middag och hade så jäkla roligt. Sen gick vi till en hipp klubb och kände oss så jävla gamla pga passade inte in alls. Kommer vara så bakis imorgon men det gör inget för jag ska bara ut till min medryttarhäst och sedan göra _ingenting_ resten av helgen.

 8. igår (fredags) gick jag och mina två närmsta barndomsvänner på fest, dansade till julmusik och skrattade stört mycket. idag (lördag) så har jag lagat lasagne till 12 personer och sedan ikväll kommer min moster och mina kusiner på middag <3. på söndag ska jag och mina syskon äta brunch med pappa och sen så ska jag börja mitt nya jobb. whioo för helger med fina människor och lasagne! kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar