Annons
Annons


Gardinlugg – före och efter


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

I samarbete med Bangerhead Studio.

HEJ! Här stod jag utanför frisörsalongen och fånlog, innan klippning+slingning hade ägt rum. Det är min frisör Gabbi som har tagit bilden. Det ser ut som att jag är på språkresa.

Annons

Mitt hår hade vid den här tidpunkten växt sig till någon slags hopplös mellanlängd. Fin på andra, men jag trivs inte alls med den.

Tröjan från Acqua Limone är förresten ny. Mina föräldrar hade sådana på åttiotalet och jag kunde inte låta bli att skaffa en likadan. De bara garvade när de såg mig i den. Finns exempelvis här (reklamlänk via Apprl) .

Åter till håret.

Flora Wiström lugg

Slutresultatet blev såhär! Utväxten är borta och jag har lugg igen!  Det ska tilläggas att jag behövde blöta håret och forma om det när jag kom hem. En nyklippt utfönad gardinlugg funkar inte på mig, den blir för platt och luftig, jag måste blöta luggen och sedan lägga den rätt innan den kan lufttorka. Får visa er detta någon gång.

Längden är ungefär som sist jag klippte mig. Kanske ett par centimeter kortare. Vågorna har jag klämt upp med hjälp av det här sprayet (reklamlänk via Apprl) ! Bara att spraya håret när det är fuktigt, klämma upp håret i handen och låta lufttorka.

Lugg och skinnjacka, varför blir jag alltid så sugen på den kombon? Tror att det kommer från när jag var fjorton och hängde på Thecobrasnake.com. Då var tjejerna i rött läppstift, lugg och skinnjacka de snyggaste någ-on-sin.

Herrå hörs snart!

I samarbete med Bangerhead Studio.

10 kommentarer till “Gardinlugg – före och efter”

  1. Kan du visa hur du lufttorkar luggen typ snart??? Typ nästa vecka? Vill klippa gardinlugg och tror jag har ungefär samma kvalitet som dig, hur gör du?? 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar