Annons
Annons


Lördagsutflykten då jag träffade en idol


Hej! Följ med på lördagsutflykt!

Tio minuter sen, 12:40, mötte jag upp Sara utanför hennes hus. Hon hade på sig kappa och skor med klack och vinkade mot mig med bilnycklarna i handen. Jag hade Marimekkoväska och rock. Vi kände oss som våra morsor när vi satte oss i bilen och åkte ut från stan.

Annons

Vädret var lördag.

En halvtimme senare gick vi upp för trapporna på Edsviks konsthall i Sollentuna. Där stod Stina Wollter och sjöng. Jag har följt henne ett bra tag på instagram och tycker om henne något o-e-r-hört. Sådan LIVSKRAFT.

Det var vernissage för Bodyscape II, en utställning med kroppen som tema. Konstnärerna är Stina Wollter, Nino Ramsby, Elisabeth Bucht, Mira Sjögren, Katarina Sundkvist Zohari, Sergio Perea Jerez och Anna Löwdin.

Elisabeth Bucht hade sytt och broderat böcker. Utdrag ur den kommer här:

</3

Är tokig i det här verket av Stina Wollter, en kroppsrörelsebaserad väggmålning. I utställningen finns även en video där man kan se hur hon gick till väga.

Jag gick fram till Stina på darriga ben och sa att jag tycker att hon är toppen. Hon tackade och kramade om och sa att hon tyckte att jag ser ut som hon när hon var ung. Senare skickade hon DM till mig på Instagram med bilder på sig själv som tjugo-någonting. Skrev under med ”GÖTT ATT SES LILLSYRRAN”. Skrek rakt ut.

Sen gick jag och Sara ut.

Vi köpte kaff och bull och satte oss i solen.

Kolla detta gull! Omöjligt att inte tycka om henne.

<333

Edsvik var verkligen så jäkla fint. Kommer absolut åka tillbaka dit. Perfekt helgutflykt!

Jag hade på mig byxor och rock från Elvine, skor från Dr Martens, väska från Marimekko och halsduk från Gant.

Sen åkte jag och Isak på middag hos hans familj, lekte lekar och käkade mat i oändlighet och idag är det söndag och allt jag ska göra är att STÄDA OCH SORTERA. Ahh vad skönt det ska bli.

Kanske bio ikväll. Och pizza. Ofantligt sugen på pizza.

10 kommentarer till “Lördagsutflykten då jag träffade en idol”

    1. inga problem alls att köra i! de sitter ju liksom på foten. det svåra är när en har skor som typ birkens som inte sitter fast tycker jag!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar