Annons
Annons


Tio punkter om veckan som kommer


Saras bild.

✏️Veckans skrivande:
Förra veckan sa jag ju att jag skulle skriva 500 ord om dagen, men det gick åt helvete. Skrev kanske… 50 ord på mitt projekt. Den här veckan blir det andra smörbullar. Måndag-torsdag tänker jag skriva på förmiddagarna. 9.30-12.30. Känns görbart.

Annons

?Veckans läsning:
Natten som föregick denna dag av Johanne Lykke Holm och Så här upphör världen av Philip Teir. Varvar dem.

?Veckans matlagning:
Hittade ett recept i Green Kitchen at Home (SÅ. JÄLA. FIN. KOKBOK) med en sallad gjord på blomkål och linser med en tahinidressing till. Den ska lagas.

?Veckans planer:
Jag ska gästa två poddar, gå på lanseringsmiddag för Daisy Grace, AW:a med bokklubben och titta på serier i sängen med sheet masks i fejjan.

? Veckans resa:
Åker till Karlstad på författarbesök (Värmlands bokfestival) på fredag. Efter det åker jag ner till Malmö för ett ytterligare författarbesök och för att hänga hos Bea.

?Veckans att göra:
Håller på att starta aktiebolag så jag ska joxa lite med det. Jag har också ett pågående rensningsprojekt här hemma. Sorterade bort 4 kassar med produkter från mitt badrum igår som jag ska skänka bort till folk som behöver grejerna mer. Nästa steg är skafferiet. Fyfan vad SKÖNT det är att göra sig av med saker som bara ligger. Känns som att jag rensar i mitt huvud.

?Veckans teveserie:
Började på Mindhunter i helgen med fastnade inte alls. Dialogen kändes så jäkla stolpig. Men jag ska börja se Crashing!

?Veckans ljudbok:
Fortfarande The Course of Love av Alain de Botton. Tycker mycket om.

?Veckans musik:
På torsdag ska jag och Isak gå och lyssna på Magnus Carlson och Weeping Willows i Katarina Kyrka. I mörker! Hur fint?

❤️ Veckans tanke att bära med mig:
För jag ska komma in i skrivandet igen så måste jag rent konkret ge orden möjlighet att ta form. Alltså: jag måste ta mig själv tid framför dokumentet. Skrivandet måste prioriteras. Japp. Så är det.

4 kommentarer till “Tio punkter om veckan som kommer”

  1. Fattar du hur lycklig jag blev i kroppen när jag läste att du ska till Karlstads Bokfestival! Jag bor ju här på en folkis.. året över mig på skådislinjen ska också vara där och framföra nått och hade kanske tänkt åka och titta. Tänk om jag skulle få träffa dig. <3 du är bäst! kram

  2. Hej Flora!

    Appropå att du rensar hemma, så undrar jag vad du tycker om trenderna ”zero-waste” samt minimalism? Du som bloggare uttrycker ju till viss del en uppmuntran till konsumtion dels via samarbeten men även i dina ”helt egna” inlägg. Jag är likt dig en ung människa som både tycker om att se bra ut och ta för mig av produkter som samhället ger mig, jag har dock under den senaste tiden funderat mycket kring detta, både med grund i miljöskäl men också hur en konsumtionshets kan påverka mitt psykiska välmående. Jag är hur som helst intresserad av hur du ser på dessa livsstilar! Vore jättekul att höra hur du tänker! 🙂 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar