Annons
Annons


En intervju, ett forum för psykisk ohälsa och två fina lampor


1.

I september blev jag intervjuad av Dekadens Paper. Vi samtalade först över skype och sedan kom de till mitt författarbesök på Göteborgs Stadsbibliotek. Texten handlar mycket om att våga tro på sitt skrivande, att ta det på allvar. Och så berättar jag lite om vad jag jobbar med just nu. Läs intervjun här.

Annons

2.

Mind Sveriges har lanserat ett modererat stödforum för människor med psykisk ohälsa. En plats där vem som helst kan dela vad som helst kring psykisk hälsa och ohälsa, och stötta andra i sitt mående, helt anonymt. Så fin grej. Klicka här för att komma till forumet.

3.

Hur fin är inte den här lampan från Lampverket? Vill äga! Tror att den skulle göra sig väldigt bra här hos mig.

Minns ni att jag köpte en klotlampa för ett tag sedan? Älskar den så mycket, men den visade sig vara för stor för min lägenhet :'(

Så om någon vill köpa denna pangfina lampa (med frostat glas, inte glansigt som på bilden), maila mig på [email protected] Jag säljer den för 900 kr. (Nypris 1799 kr). Först till kvarn, upphämtning hos mig i Vasastan!

Kommentarer till “En intervju, ett forum för psykisk ohälsa och två fina lampor”

  1. Åh! Tartex – vilken tycker ni är godast? Danmark har så dåligt utbud så tänkte köpa med mig nästa gång jag är hemma. Tipsa gärna 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar