Annons
Annons


När jag var hos mamma & vi bokade en resa till i sommar


Åkte hem till mamma och Calle förra veckan. Jag tänkte att jag skulle sitta bredvid mamma och jobba i stället för att sitta hemma vid mitt rangliga köksbord. Men det blev inte så mycket jobb, i stället letade vi hus att hyra i Frankrike i sommar. Och vi hittade ett som rymmer Calles familj och vår!

Annons

Hit ska vi!!! :’) En timme utanför Nice, i bergen.

De hade tömt växthuset och bjöd på pasta och sås gjord på deras tomater. Hallå vad gott.

Mamma har trätt chilifrukterna på tråd så att de ska torka. Blir fint att hänga upp dem inomhus.

HEJ morsan!

När jag kom hem fick jag väl lite tomatsug och gick till Hemköp och köpte några olika varianter. Gillar att köpa frukt och grönsaker utifrån vad som är fejnt för ögat. De ska ju ändå ligga framme.

Maja kom upp till mig och så gjorde vi lunch på rester från våra kylskåp. Sötpotatis, ångkokt broccoli och rödbetsbiffar jajamensan.

Ja det blev ju ett lite spretigt inlägg det här, men så kan det vara ibland. Idag ska jag gå till psykologen, skriva, gästa en podcast och sedan gå på konsert!

Önskar dig en fin torsdag <3

3 kommentarer till “När jag var hos mamma & vi bokade en resa till i sommar”

  1. Hoppas du får en fin dag Flora och ha så kul på konserten! Tack för en fin blogg, känns alltid tryggt att gå in här.

  2. hej flora!
    Visst bor du och maja i samma trapphus? hur lärde ni känna varandra? Jag bor i ett område med flest äldre+ familjer men har ändå sett att det rör sig lite personer i min ålder i samma trapphus. HUR ska jag lära känna dessa personer? verkar så härligt att äta middag tsm bara så där spontant

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar