Annons
Annons


November 2016


Nu blir det tidsmaskin. Jag hängde i mina gamla mappar på datorn och hittade bilder från november förra året.

Då.

Jag gick till ungdomsmottagningen och satte in en hormonspiral. Fick elektroder på magen vars stötar jag själv styrde med en liten fjärrkontroll. Min bok recenserades i DN. Jag spelade in podcastavsnitt och fyllde fickorna med mandariner från Radioplays fruktkorgar. Jag vände mig in mot väggen och grät. Jag var nog bitvis en ganska hopplös flickvän. Disträ.

Annons

Kroppen på högvarv. Jag var med min lillasyster ett dygn. Hon sa var är mina gloves? Vi har ice cream hemma. Kan du helpa mig? Vägen är icy. Jag var kär. Åkte till Hälsingland för att prata om skrivande på ett bibliotek. Vi spelade biljard på ungdomsgården efteråt. En trettonårig tjej visade en dickpick hon fått av killen hon var kär i. Jag tittade på Jon och Janni på Youtube. Läste Jag heter inte Miriam. Undvek speglar. Hade ont i magen nästan jämt. Längtade till Barcelona. Åkte till Barcelona.

3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar