Annons
Annons


Hur jag får min gardinlugg att ligga som den ska


 

Hej och välkomna till mitt morgonsvullna fejs! Ni är många som har frågat hur jag stylar min gardinlugg, så här kommer en superenkel tutorial. Jag gör det helt utan värmeverktyg och produkter – bara med vatten, borste och luft.

Annons

Obs att alla har olika hårtyper så detta kanske inte funkar på dig, men äh det vet du ju.

1. Blöt håret. Det räcker med att blöta själva luggen.

2. Borsta ner luggen så att den hänger framför ögonen.

3. Dela upp luggen på mitten och svep den till var sida.

4. Nyp luggen tillrätta. Så som i gifen nedan:

Jag nyper helt enkelt tag i håret från var sida och låter det lufttorka så, utan att röra den.

Så enkelt var det!

Och just det: Jag tvättar håret typ var tredje dag och använder torrschampo i luggen när det känns flottigt. Torrschampo är en luggs bästis. Det ger håret dessutom lite mer textur och håller frippan bättre på plats.

GLA FREDA

3 kommentarer till “Hur jag får min gardinlugg att ligga som den ska”

  1. åh, jag fick aldrig till gardinluggen utan värmeverktyg, och knappt ens då. i och för sig är jag lockig och bör kanske inte ens ha lugg :))) men ändååå. din får ju sådan fin böj!?

  2. jag har lite samma frisyr som du men har extremt lockigt hår, så jag tar en kam med lite vanlig hudkräm på (typ eldorados har jag haha) och kammar från halva luggen och utåt. Då torkar luggen och lägger sig som jag vill utan att bli fettig eller lockig.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar