Annons
Annons


Kläder jag vill äga prick just nu


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Är det bara jag, eller har Gina Tricot fått sig ett megalyft? När jag var tonåring brukade jag köpa grejer där ganska ofta; koftor med knappar som ramlade av efter en tvätt och jerseyklänningar med sidenband i midjan (jag vet att ni minns dem!). Men nu för tiden finns så-å mycket fina grejer.

Annons

Jag har fönstershoppat lite den här morgonen. Vi kikar.

Byxor med slits är faktiskt så himla fint tycker jag. Jag tycker att någon av er ska ha dessa på julfest.

De vänstra med dragkedjor i benslutet.
Eller de högra i sammet (!)

Klart du ska ha en fin jacka.

En rosa fuskpäls
En bikerjacka. Är denna för cool för mig? Vill ha den.

Skjortor!

En perfekt vit skjorta.
Röd sidenskjorta.

Jag har köpstopp på stickade tröjor men hallå KOLLA vad fina.

Rosa stickad tröja
Omlottröja
(lik den jag har).

Har fortfarande inte tröttnat på maffiga örhängen. Tycker att det är så fint att ha till jeans och en enkel t-shirt. Eller en stickad tröja. Eller en festlig klänning för den delen.

Tassel earrings. Maria Montazami har nog likadana.
Drop earrings.

Två fina toppar tack så mycket.

Ribbad tröja med volangkanter.
Prickig omlottblus. Älskar denna kombo av cute+sassy.

Kan vi prata om de här byxorna?? Köper dem dirr.

Vävda byxor med hög midja.
Mom jeans.

🌹

6 kommentarer till “Kläder jag vill äga prick just nu”

    1. +1 på detta! jag är så dålig på att göra önskelistor, men får såklart frågan tusen gånger av nära och kära pga är också en svår person att köpa till :)) vill också ha tips på fina, bra och kloka grejer!

  1. hej flora! mkt fina grejer! måste bara tipsa om en bok som öppnat mina ögon om modeindustrin (där framförallt gina tricot och h&m granskas ordentligt). den heter ”Modeslavar – den globala jakten på billigare kläder” och är skriven av Moa Kärnstrand och Tobias Andersson Åkerblom. Liv Strömquist nämner den i något ”en varg”-avsnitt tror jag. den fick verkligen mig att förstå på djupet vilken sjuk industri det är & vilka liv som skördas för att vi ska kunna ha på oss snygga kläder. jag tror inte den ändrar oss i grunden, men kanske gör oss till lite mer medvetna konsumenter? (obs ingen peak alls, vet att du i mångt o mkt är det) en bra bok att ha läst iaf, framförallt såhär i *juletider*/konsumtionstider. kram & tack för fin trivsam härli blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar