Annons
Annons


Något som fick mig att skrika rakt ut


Måndagen gick från seg till helt fantastisk när jag fick ett mail om att min bok Stanna är nominerad i Stora ljudbokspriset i kategorin ungdom!!!

Jag lyssnar själv på en ljudbok i veckan och har bra koll på utbudet, så jag är extra smickrad över att finnas med bland de nominerade. Men det är ju inte bara min nominering. Philomène Grandin har läst in boken på ett respektfullt, känslosamt och inlevelsefullt vis, så Stanna i ljudboksform är vårt gemensamma verk.

🔴 RÖSTA HÄR! 🔴

Om ni tycker att Stanna är en värdig vinnare så får ni gärna rösta! I första omgången är det nämligen folket som röstar, och i nästa omgång (efter 5e december) så är det en jury som väljer ut vinnarboken.

Annons

En sak till! Bokelin har ställt 14 frågor till mig om skrivandet. Exempelvis ”Händer det att folk ser din roman som självbiografisk bara för att du annars är så öppen med ditt liv? Hur ställer du dig till det?” och ”Hur tusan hanterar man skrivkramp?”. Samt mina bästa boktips just nu. Läs intervjun här.

Nu ska jag ha chattmöte med administratörerna i Skrivgäris, städa upp här hemma och läsa ut bokklubbsboken. Poss poss.

3 kommentarer till “Något som fick mig att skrika rakt ut”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar