Annons
Annons


Novembers sista vecka + tips


Hängde med mina småsyskon igår. <3

✏️ Veckans skrivande:
Idag ska jag sammanställa 5 sidor text att skicka till Skrivcirkeln, för nästa vecka ska vi ses och ge varandra respons. I övrigt tänkte jag sitta framför dokumentfan varje förmiddag denna vecka också. Det har börjat lossna igen! Så skönt. På tisdag ska jag sitta och skriva ihop med Chrissy, Amanda och Yrsa. Lyllo mig.

? Veckans läsning:
Doften av en man av Agneta Pleijel. Och texter från tjejorna i Skrivcirkeln.

Annons

? Veckans festliga:
På torsdag ska jag äta julbord! HALLÅELLER VAD NICE.

?Veckans teater:
På tisdag ska jag se Maken på Södra Teatern med Johanna. Läste boken av Gun-Britt Sundström för flera år sedan och ÄLSKADE den, så det ska bli så jäkla kul att se den som pjäs.

?Veckans resa:
Hela helgen kommer tillbringas på Gotland med My, Johanna och Alice! Jag har aldrig varit där på vintern förut, det ska bli så MYSIGT orkar knappt!!! Thank you life!!!

?Veckans rensning:
Jag håller på att rensa ur min lägenhet, ett steg i taget. För att det gör mig lugn inuti. Igår kväll tog jag exempelvis tag i skafferiet och köksskåpet. Slängde tomma kryddburkar och sade hejdå till sådant som stått och samlat damm i flera år. Så skönt. Den här veckan ska jag gå igenom innehållet i mitt städskåp och mitt helvetesskåp. Dvs det skåp där jag förvarar någon gammal ryggsäck, en handväska från när jag var fjorton, en bågfil, urblåsta ägg jag KANSKE kommer vilja pynta med någon påsk och … JA NI HÖR JU.

✔️ Veckans att göra:
Bokföra, ringa rörmokare, jaga människor jag vill intervjua, joxa med mitt företag å sådär!

? Veckans övriga planer:
Bokklubb ikväll! Date night med Itzhak Hellerup på onsdag! Va ska vi gö. Kanske gå på bio. Kanske käka på restaurang. Kanske laga något gott hemma. Jag hoppas även kunna äta lunch hos farmor. Och så ska jag gå till psykologen som varje vecka, och fredagsfika med Sarah Delshad.

Veckans teveserie:
The Leftovers. Alltså TACK Sara för att du tipsade om den här serien, är så fast!

? Veckans ljudbok:
En dag ska jag bygga ett slott av pengar av Evin Ahmad, inläst av Ahmad själv. Lyssnade på halva igår. Jävlar i havet vad bra.

?Veckans blogginlägg:
Tips på julklappar att önska sig och ge bort till andra. Mysiga adventskalendrar. Sminkfavoriter just nu. Några frågor som jag och Isak ska svara på. Matinspiration. Fick ju en massa tips förra veckan, men ni vet att dessa inlägg alltid slutar med en uppmaning: ge förslag på inlägg!

Knäpussar, tack så mycket.

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar