Annons
Annons


4 roliga & fina adventskalendrar


Såhär inför jul har jag fått fyra bud hem till mig med olika adventskalendrar. De är så fina tycker jag!

Först ut är detta lilla hus från Tehuset java.

Som innehåller 24 olika tepåsar från deras eget sortiment. MYSIGT.

Annons

Denna koloss fick jag från Sephora! Den verkar tyvärr vara slut på webben, men finns kanske kvar i någon butik?

Jag tjuvöppnade lucka 1 som innehöll en svart kajalpenna.

Kalender nummer 3 är Snällkalendern som Didrik och Nikki har gjort. Det är en julkalender som utmanar dig att göra något snällt varje dag hela vägen fram till julafton, och överskottet går till Friends. Den finns att köpa online, på SJ-tåg och på Coop!

Jag tänker att det är en ultimat kalender för dig som har barn. Fast ärligt talat så kan även vi vuxna behöva tänka på att vara extra snälla mot varandra. Ju.

Sist ut är denna mastodontpåse från Yves Rocher! Den innehåller 24 mindre påsar med olika produkter ur deras sortiment.

Den verkar också vara slutsåld tyvärr, men jag tänker mig att man skulle kunna gå ihop några kompisar och göra kalendrar till varandra?

Behöver ju inte innehålla hudvård utan kan vara små uppmuntrande lappar, fotografier, godisbitar, tepåsar eller vad som helst!

6 kommentarer till “4 roliga & fina adventskalendrar”

  1. drömkalendrar! älskar de med skönhetsprodukter, så roligt att få testa en ny grej varje dag. och snällkalendern borde verkligen många vuxna ha i sina ägor. så fin idé på kalender!

  2. Ja! Bra tips på att göra sin egen julkalender! Det ska jag försöka komma ihåg till framtida jular. Annars var min favorit snällkalendern

  3. Kanskje ikke rett plass med denne kommentar, men: ønsker meg et innlegg hvor du tipser om klänninger att ha på julafton/nyår!

  4. Har förberett en ölkalender, ÖLKALENDER, (ölkalender) (!!!!!!!!!!!) till mig själv!! Lite mer lågalkohol på vardagar och fullt ös på helger. Är så taggad!!!!!!!!!!!!!

  5. jag och min kille gjorde en ölkalender tillsammans, 10 öl var för han åker hem till frankrike den 21a 🙂 så jag tog sverige + engelsktalande länder och han fick resten! ska bli så najs 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar