Annons
Annons


En tisdag med skrivande och vinande och en magknipsbra teaterföreställning


Hej och välkommen till min tisdag och mitt regnfluffiga hår!

Vid tiotiden trillade jag in hos Yrsa som hade dragit ihop skrivhäng. Hon stod och förberedde lunchen medan jag placerade mig på en stol och fick en kopp kaffe i handen.

Annons

Amanda och Chrissy var också där! Så fint hur alla dessa skrivande internetpersoner liksom förs samman tillslut.

En mkt bra skrivplats. Är så impad av deras koncentrationsförmåga. Det knattrade och knattrade från deras datorer och tempot tycktes stegra hela tiden.

Jaha så plötsligt var det lunchdags och Yrsa hade gjort en svingod sötpotatissoppa med rökt paprika. Toppad med kanderade mandlar, kokos och spenat. Med rågbröd och värrrrrrldens godaste veganska smör: Naturli Vegan Bredbart.

Så bortskämda!

På eftermiddagen jobbade jag hemifrån, sen mötte jag upp Daniel för att käka middag på Crêperie Fyra knop. DANIEL <3

Johanna anslöt sig också efter en stund. Och när klockan närmade sig sju knallade vi kullerstensgatan upp till Södra teatern.

För att se Maken! Här är en bild med telefonen i samma position: Framkameran och selfiekameran.

Jag bloggade om boken av Gun-Britt Sundström 2014Vi får följa Gustav och Martina under sju år av deras förhållande. Eller ickeförhållande. De har en olidlig maktbalans mellan sig, ett typisk jag-vill-ha-dig-när-jag-inte-kan-få-dig-scenario för Martinas del, medan Gustav slänger sig runt halsen på sin älskade och vill gifta sig med henne. För det mesta. De klarar inte av att vara ihop, än mindre att vara isär. 

Foto: José Figueroa

FY HELVETE VAD BRA DEN VAR. Jag och Johanna var helt uppfyllda efteråt. Och nedstämda på samma gång för budskapet är ganska mörkt: går det att känna sig tillfredsställd i en relation? Kan maktbalansen någonsin vara jämn?

Scenografin!! De två skådisarna som delade på en karaktär!! Igenkänningen!!

Extra gulligt är att Johanna typ ÄR Martina. Sitter och pluggar på KB hela dagarna, är litteraturstudent, bor ihop med en kompis, är tillsammans med en som heter Gustav. <3333

Vill läsa om boken!

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar