Annons
Annons


5 sminkfavoriter just nu


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Har fotat några sminkfavoriter på ett riktigt sexigt tyg! MM YES!

Läppstift: Rouge Vertige, Satin i nr 39 av Yves Rocher.

Mitt favoritläppstift just nu. Använder det nästan dagligen! Det är mjukt på läpparna (inte matt på det där viset som gör att man måste ha superstadig hand för att applicera det) och färgen är en uuunderbar rosig nyans, bara snäppet mörkare och varmare än mina egna läppar. Bär det på bilderna högst upp.

Annons

Ögonskugga: Couture Mono i nr 4 av Yves Sant Laurent.

Fick den här ögonskuggan i en goodiebag och har använt den så mycket sedan dess. Färgen påminner om min favorit i Nyxpaletten (<– budgetalternativ!), nyansen är alltså grålila/mullvad, vilket gör att den passar utmärkt till både vardags och till fiesta.

CC-cream/Foundation: CC Colour Correcting Cream från Lumene.

Mmmm den här produkten är så sjukt fin. Lättapplicerad (jag applicerar den med fingarna på återfuktad hud), lagom täckande och ger ett väldigt natürlich resultat.

Nagellack: Laque Effect Gel i nr 45.

Är SÅ impad av dessa nagellack från Yves Rocher som 1. har bred pensel vilket gör appliceringen smidig. 2. torkar jättesnabbt. 3. Sitter kvar ovanligt länge.

Ögonskuggspalett: Love Game av Nars x Man Ray

Den här paletten har så himla fina nyanser. Jag har mest testat den som går mot ockrahållet (Your Move heter den om någon är sugen på en singelskugga), men även den olivgröna är fin. Ska lätt experimentera med denna inför nyår.

💅💄💋

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar