Annons
Annons


Hej och god morgon


Är på Gotland, blöt i håret och nyvaken. Huden kliar. Utanför fönstret är åkern frostig. Gräset silver. Vi ska snart gå in i det andra huset och laga frukost.

Innan dess: Veckans lista.

Alice, Johanna, My och hunden Bonnie som jag är här på Gotland med!

Annons

✏️ Veckans skrivande:
Denna vecka ska jag skriva (minst) 500 ord om dagen. På tisdag ska jag skriva hos Amanda, på onsdag ska jag träffa Miia som vanligtvis bor i Lissabon. Vi ska ge varandra textrespons och sitta och skriva ihop! Så mysigt. På eftermiddagen ska jag träffa skrivcirkeln, och på torsdag ska jag troligtvis intervjua Annika Norlin om skrivande! Mycket skrivpepp denna vecka. Fint!

📖 Veckans läsning:
Anklagelsen – Förbjudna berättelser från Nordkorea av Bandi.

🎉 Veckans dejt:
Date night med Isak på tisdag. Just nu står vi mellan Livrustkammaren och Mall of Scandinavia!!! Har ni förslag på nåt kul vi kan hitte på?

📌 Veckans övriga planer:
Jag ska hjälpa Per och Kajsa att måla deras lägenhet, gå till psykon, styra upp grejer på banken och gå på ett lunchevent med mindfulnesstema. På torsdag ska jag på middag med Metro Mode, och fre-mån ska jag passa mina småsyskon! Det blir en hel helg ute i Nacka med julbak, kurragömma och ansiktsmålning.

📺 Veckans teveserie:
Den 8e kommer säsong 2 av The Crown på Netflix! <3

📢 Veckans ljudbok:
Papperssjälar av Emma Johansson.

📍Veckans blogginlägg:
Det veganska julbordet + bilder från ett roligt event jag hostade förra veckan. Bilder och mojs från Gotlandshelgen. Kläder till julfest/nyår. Än så länge är det det jag har planerat! Förslag någon?

12 kommentarer till “Hej och god morgon”

  1. Har du skrevet om hvordan du syntes det var å gjøre yoga i 30 dager? (kanskje jeg misset det) Er veldig glad i yoga selv så hadde vært så fint å høre hvordan det var for deg <3

  2. låter som en sådan himla fin helg är på ingång! vad bakar du för något till jul? jag är så sugen på att fixa något gott till julen, nu när hela familjen kommer vara samlad för första gången på många år, men jag vet inte riktigt vad. jag önskar mig tips på gott veganskt!

  3. Jag tänker mkt på en sak och du känns så vettig vad kommer till mod och relationer. Skulle bli himla glad om du ville svara på denna ftåga: Jag har förälskat mig ordentligt i en kille på mitt jobb och varje gång vi ses tänker jag: nä nu måste jag bara våga fråga om han vill ses för hjärtat säger bara dunk dunk dunk. Det känns som han är intresserad tillbaka men HUR får man tummen loss till att våga sånt? Att inte skjuta upp saker hela tiden och tänka jag gör det imorgon..

  4. Åh! Har en önskan om ett inlägg med tips på fina grejor att ha på sig på jul och nyår, är verkligen helt tom på idéer och därmed in need of lite inspiratinon. Kram! <3

  5. Angående date night så kan ni ju bygga ett pepparkakshus ihop, gå på Skansens julmarknad (som iofs kanske bara är på helgerna, men till nästa date night då), åka skridskor på Östermalms IP/annan isbana och dricka varm choklad (kanske med en skvätt mörk rom i som extra bonus) efteråt, eller ha hemma-spa tillsammans med tända ljus och rökelse, och komplettera med massage på varandra. Alternativt bara äta en lyxig, varm brunch ihop nånstans där ni trivs. Vintermysiga grejer, helt enkelt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar