Annons
Annons


Hej och god morgon


Är på Gotland, blöt i håret och nyvaken. Huden kliar. Utanför fönstret är åkern frostig. Gräset silver. Vi ska snart gå in i det andra huset och laga frukost.

Innan dess: Veckans lista.

Alice, Johanna, My och hunden Bonnie som jag är här på Gotland med!

Annons

✏️ Veckans skrivande:
Denna vecka ska jag skriva (minst) 500 ord om dagen. På tisdag ska jag skriva hos Amanda, på onsdag ska jag träffa Miia som vanligtvis bor i Lissabon. Vi ska ge varandra textrespons och sitta och skriva ihop! Så mysigt. På eftermiddagen ska jag träffa skrivcirkeln, och på torsdag ska jag troligtvis intervjua Annika Norlin om skrivande! Mycket skrivpepp denna vecka. Fint!

📖 Veckans läsning:
Anklagelsen – Förbjudna berättelser från Nordkorea av Bandi.

🎉 Veckans dejt:
Date night med Isak på tisdag. Just nu står vi mellan Livrustkammaren och Mall of Scandinavia!!! Har ni förslag på nåt kul vi kan hitte på?

📌 Veckans övriga planer:
Jag ska hjälpa Per och Kajsa att måla deras lägenhet, gå till psykon, styra upp grejer på banken och gå på ett lunchevent med mindfulnesstema. På torsdag ska jag på middag med Metro Mode, och fre-mån ska jag passa mina småsyskon! Det blir en hel helg ute i Nacka med julbak, kurragömma och ansiktsmålning.

📺 Veckans teveserie:
Den 8e kommer säsong 2 av The Crown på Netflix! <3

📢 Veckans ljudbok:
Papperssjälar av Emma Johansson.

📍Veckans blogginlägg:
Det veganska julbordet + bilder från ett roligt event jag hostade förra veckan. Bilder och mojs från Gotlandshelgen. Kläder till julfest/nyår. Än så länge är det det jag har planerat! Förslag någon?

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar