Annons
Annons


5 december


Hej!

Igår publicerade jag ett inlägg om att jag söker en praktikant. Jag fick många starka reaktioner på att praktiken var obetald. Jag förstår att det är en omöjlighet för många att engagera sig i ett företag utan att få lön eller CSN. Därför kommer jag erbjuda praktikanten en ersättning i linje med Journalistförbundets rekommendationer för praktikantlön. Jag har uppdaterat inlägget nu: läs det här.

Annons

Jag har redan fått in en bunt ansökningar och det ska bli så himla roligt att gå igenom dem. Har SÅ mycket att lära ut och dela med mig av! Fan vad fint detta kommer bli! :’)

Nu ska jag äta någonting, röja undan i badrummet (rörmokaren var här och försökte fixa min golvbrunn där vattnet vägrar rinna ner, det blev inte bättre). Han sa ”du får städa bort den där peruken sen”, pekade på hårtrasslet och skrattade så att magen guppade. Sen ska jag försöka komma in i skrivro.

Puss och kram vi hörs snart igen <3

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar