Annons
Annons


12 drömplagg till jul- & nyårsfesterna


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Your wish is my command. Här kommer fejna plagg till jul och nyår!

Finns något så oerhört hett med omlottplagg tycker jag. Tycker så mycket om mönstret på den vänstra klänningen. Och färgen! Och de trumpetformade ärmarna!

Den till höger är ju så fin att jag typ inte pallar.

Annons

Här har vi två lite gulligare klänningar då då! Men den vänstra omlottvarianten är ju en klassiker: prickig och volangig (=cute) men kort och v-ringad (=hot).

Den till höger föll mig oväntat mycket i smaken. Minns inte när jag hade på mig en vippig klänning sist, men ser ni hur jävla fin denna är? Tänk att du har håret i en stram tofs, stora ringar i öronen och mörka läppar till. MMMM.

Vill bara utbrista GEZTUS! Eller kanske snarare JESUS! När jag ser dessa byxor. Ultimata festbraxorna. Tänker att de vore fint att ha en långärmad topp till, en sån som visar axlarna ni vet. Feta örhängen på det, och du är där! Svarta här och guldiga här.

Blouzez. Kanske inte superfestligt med blåjeans, men skulle ju funka skitbra till ett par svarta byxor med hög midja exempelvis. Eller äh. Blåjeans är visst festligt. Ångrade mig. Här är den vänstra och här är den högra.

Silverkavaj – jag älskar! Och sammetsklänningen! Alltså & Other Stories gå och lägg er!

Avslutar med dessa två drömplagg! Grön sammetskostym från Zara och den här hyperfina jumpsuiten. Fastslår härmed att byxdress är det bästa festplagget.

9 kommentarer till “12 drömplagg till jul- & nyårsfesterna”

 1. Ibland blir jag förundrad över dina värderingar när du verkar så reko och snäll i övrigt. Vad gör att du bestämmer vad som är slampigt och varför skulle det vara motsatten mot snäll? Varför använder du din plattform för att bygga på patriarkala strukturer och bestämma vad som är slampiga kläder? Varför kan inte få folk ha på sej vad dom vill utan att du ska bestämma att dom är slampor?

 2. Så fina plagg! Särskilt den rutiga klänningen med skärp i midjan!!

  ps. Hela grejen med ”gullig” och ”slutty” känns lite onödig. Du brukar annars mest beskriva vad du gillar med plaggen (mönstret, färgen osv) och det känns mer relevant. Vad är det för fel på plagg som enbart är gulliga eller sexiga? Och vem bestämmer ens vad som är gulligt eller ”slutty” eller både och? Kläder är kläder och de är roliga att titta på, bära och diskutera men det känns inte nödvändigt att kategorisera plagg på det här viset. obs det här är ingen kritik utan helt enkelt min åsikt! <3

  1. Hallå!! Aldrig hävdat att det är fel på plagg som enbart är gulliga eller sexiga, älskar båda. Min drömkombo är dock kombinationen! Har dock bytt ut ordet slutty nu för är rädd att folk ska missuppfatta mig. <3

   1. Formulerade mig lite knasigt. Menade mest att det kändes onödigt att göra den kategoriseringen av kläder liksom. Men förstod och förstår att du inte menade något illa och menade inte att låta så dömande <3

 3. älskarrrr första klänningen! jag som under morgonen satt och gjorde ett kollage på fina klänningar till morgondagen, men missade den fina? så himla fin blå färg!

 4. Flora! Du äger! Har läst din blogg så himla länge nu- ända sedan du mestadels bar vintageklänningar och bodde i ett blommigt flickrum. Jag var tolv år och sjukt avundsjuk. Kan fortfarande bli avundsjuk!
  Men! Det var inte det jag skulle ägna denna kommentar åt, jag har nämligen en fråga. Visst är det så att Isaks kompis Moa har pluggat grafisk design här i Stockholm? Om jag har uppfattat det rätt, kan inte du intervjua henne här på bloggen angående hennes utbildning? Jag går nämligen sista året på gymnasiet och är sjukt förvirrad angående studier i framtiden men tycker grafisk design eller liknande verkar kul. Var pluggade hon? Vad tyckte hon? Hade hon parktik utomlands? CSN? Intagning? Känns som ett hav av möjligheter och utbildningar men vart börjar man? Eller rent allmänt, intervjua fler av dina kompisar om vad de gjorde efter studenten! Tror inte att det bara är jag som är förvirrad angående vad man ska göra efter studenten- VAD GÖR MAN EFTER STUDENTEN?
  Kram<3

 5. Hej kära du!
  Jag tar verkligen till mig av din kommentar. Det har varit mer annonslänkar än vanligt på sistone. Men jag vet inte om du har märkt att jag knappt haft ett enda sponsrat inlägg den senaste månaden? Sist var 5e november, och sedan igår. Därför har jag kört in några extra annonslänkar. Jag har inte avsiktligt gjort det krångligare för er, och har aldrig velat lura er, utan tycker snarare att jag är väldigt tydlig med att det är annonslänkar det handlar om. Men jag tar verkligen till mig av detta, och jag ska verkligen tänka på att skriva ut märkena framöver så att det blir lättare för er att navigera!
  Tack för konstruktiv kritik <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar