Annons
Annons


12 drömplagg till jul- & nyårsfesterna


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Your wish is my command. Här kommer fejna plagg till jul och nyår!

Finns något så oerhört hett med omlottplagg tycker jag. Tycker så mycket om mönstret på den vänstra klänningen. Och färgen! Och de trumpetformade ärmarna!

Den till höger är ju så fin att jag typ inte pallar.

Annons

Här har vi två lite gulligare klänningar då då! Men den vänstra omlottvarianten är ju en klassiker: prickig och volangig (=cute) men kort och v-ringad (=hot).

Den till höger föll mig oväntat mycket i smaken. Minns inte när jag hade på mig en vippig klänning sist, men ser ni hur jävla fin denna är? Tänk att du har håret i en stram tofs, stora ringar i öronen och mörka läppar till. MMMM.

Vill bara utbrista GEZTUS! Eller kanske snarare JESUS! När jag ser dessa byxor. Ultimata festbraxorna. Tänker att de vore fint att ha en långärmad topp till, en sån som visar axlarna ni vet. Feta örhängen på det, och du är där! Svarta här och guldiga här.

Blouzez. Kanske inte superfestligt med blåjeans, men skulle ju funka skitbra till ett par svarta byxor med hög midja exempelvis. Eller äh. Blåjeans är visst festligt. Ångrade mig. Här är den vänstra och här är den högra.

Silverkavaj – jag älskar! Och sammetsklänningen! Alltså & Other Stories gå och lägg er!

Avslutar med dessa två drömplagg! Grön sammetskostym från Zara och den här hyperfina jumpsuiten. Fastslår härmed att byxdress är det bästa festplagget.

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar