Annons
Annons


Lördagen med yoga, julmarknad, dans & frysta ärtor


Hej och välkommen till min lördag! Vi börjar i rätt ände:

Jag vaknade jag upp bredvid dessa två. Vi åt peanut butter toast, ritade sniglar, hoppade studsmatta och stekte pannkakor med sådan fart att brandlarmet gick igång.

Annons

Eloise åkte på bollek med en kompis, så jag och Sander var hemma själva i några timmar. Vi yogade ihop 🙂

Jag har börjat på 31 days of Yoga (Revolution) with Adriene. Det är så roligt att så många av er har hoppat på utmaningen! Jag har alltså tjötat om detta på min Instastory. Idag är jag på Day 4.

Flera har skrivit till mig att det kommer en sprillans ny 30-dagarsutmaning från Adriene den 1 januari, och att de därför ska vänta till då. Gällande det tänker jag såhär, att antingen:
1. Kör du igång med Revolution nu, och gör den tills den 1 januari. Då avbryter du Revolution och hoppar på den nya utmaningen.
2. Kör du klart Revolution till dag 31 och hoppar på den nya utmaningen då, lite försenat.

Är själv perfektionistisk lagd på många sätt och tycker också att det känns lite jobbigt i hövvet att det ”krockar”, men äh. Det viktigaste är att du yogar (om du nu vill göra det), inte att du gör exakt enligt skolboken.

I allmänhet tänker jag att man ska passa sig för att lägga för mycket krav på 1 januari. Om du nu vill börja yoga – varför inte göra det idag, eller i morgon? Samma sak när det kommer till allt annat som ska ske 2018. Om du vill ändra något i ditt liv kan du göra det nu med detsamma. Det blir så kravfyllt annars.

Mvh coach

Tillbaka till lördagen. På eftermiddagen droppade jag av barnen hos några vänner, de skulle sova över där, och så åkte jag och mamma in till stan. Vi gick under ett tak av paradisäpplen för att komma till …

… Bjurholmsgatan där det var julmarknad i Tegen ateljéer!

Vi tittade på Maria Åströms textilier (ni kanske känner igen citronmönstret längst ner från mina påslakan). Hon har gjort ett nytt mönster med granatäpplen som jag tyckte så mycket om.

Och på Sam Stigssons djur som han gör av trä, papier maché, betong och alla möjliga material. Den här fjärilslådan är SÅ FIN.

Sen gick vi till Vina och hade det gött. Mysigaste baren i hela stan tror jag.

På kvällen stormade vi in hos Alexandra som hade inflyttningsfest!

Den här människan gled ner från soffan rakt på handen och fick svalka sig med en påse frysta ärtor. Sara 💖. Innan jag gick så deklarerade vi vår kärlek för varandra. Sånt kan man ju leva på i veckor, månader, år.

Person som känner sig lyckligt lottad och visar detta genom att njutningsfullt luta sig mot en ballong. ⬆️

Hade på mig nya klädur från & Other Stories! Töjde dock ut byxorna ganska rejält när jag …

… dansade satan på Strand. Men det var det värt, hade så så kul. När lamporna tändes tog jag och Isak en bulle hem till honom och somnade i samma stund som våra bakhuvuden snuddade kudden.

Puss puss puss vi hörs i morgon.

5 kommentarer till “Lördagen med yoga, julmarknad, dans & frysta ärtor”

  1. skulle börjat med yogan i fredags, men så blev det aldrig av – story of my life. tidigare ikväll vad jag dock uppe på vinden och hämtade ner min yogamatta, och nu sitter jag på den och har precis gjort första passet. TACK för att du delar med dig av utmaningen. det här är verkligen vad jag behöver, men jag har så svårt att komma till skott själv. nu känns det mer som vi är en stor klass där en inte behöver skämmas för höga andetag eller klumpiga rörelser. det gör det så himla mycket mysigare. tack!

  2. Håller verkligen med dig ang. att det lätt blir så mycket krav kring 1 januari! När det kommer till yogan har jag redan gjort revolution”utmaningen” två gånger och brukar upprepa mina favoritvideor av dem då och då, så kände mig inte så sugen på att göra den en gång till. Så jag väntar på nästa utmaning och yogar utifrån Adrienes andra videor tills dess. Men alltså tycker det är så fint att se hur många som gör den tsm med dig nu! Det gör mig så glad att fler börjar få upp ögonen för yoga. <333

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar