Annons
Annons


Luciaveckan


Andra advent förra året.

✏️ Veckans skrivande:
Måndag, tisdag och onsdag ägnas skrivande. Jag måste få ihop vissa scener för att kunna skicka iväg manuset till min förläggare som ska läsa igenom det och ge respons. Jag är långt ifrån klar och vi har inte skrivit något kontrakt eller så, men jag har ändå lyxen att få hennes kommentarer på texten. Sedan ska jag skriva ihop intervjun som jag gjorde med Annika Norlin.

📖 Veckans läsning:
Anklagelsen av Bandi. Hoppas få in bra läsflow den här veckan.

Annons

🎉 Veckans festliga:
På fredag ska jag krama på och bärsa med Rebecca som är hemma från Paris och på lördag ska jag fira min mamma som fyller år.

🎄Veckans juliga:
På lucia hoppas jag kunna gå på konsert i kyrkan och på kvällen har jag secret santa med Bokklubben (note to self: köp en bok på loppis). På fredag ska jag på julbord med familjen!

📌 Veckans övriga planer:
Den här veckan ska jag på en jäkla massa möten (med mina redovisningskonsulter och med olika potentiella samarbetspartners). Jag ska gå igenom mina praktikantansökningar, hjälpa Kajsa att packa flyttkartonger, fika med Sarah, äta frukost med Baamredaktionen och gå på ett event med & Other Stories. Laga middag med Yrsa och kanske gå på restaurang med Isak och Co. Min lördag och söndag är helt oplanerad (förutom mammafir), vilket är SÅ skönt.

✨ Veckans njutiga:
Revolution: 31 Days of Yoga with Adriene, på Youtube.

📺 Veckans teveserie:
The Crown säsong 2 på Netflix och Bye bye Sweden på Svt.

📍Veckans blogginlägg:
Julklappsönskelista, veganskt julgodis & mina julplaner, ljudbokstips, 1 foto i timmen, outfit och god mat jag har lagat. Tänkte också dela lite tankar om året som gått och för 2018. Något speciellt du vill läsa om? Något du undrar?

10 kommentarer till “Luciaveckan”

 1. Hur startade ni er bokkklubb/hur hittade ni varandra? Vill göra en bokklubb i min stad nästa år!
  Jag är också nyfiken på vad dina bokklubbskompisar gör, tex jobbar med och så! Kan du inte ha ett litet inlägg om er? (om de godkänner såklart, och om du inte gjort det innan som jag råkat missat) Kram!

 2. hej Flora!
  tack för denna fina blogg <3 du har ju skrivit mycket om å skaffa sig kompisar innan, men jag bara undrar om du har några tips till hur man går fram om man vill bli känd med nån man till ex jobbar el pluggar med, men som man inte ser så mycket och därför har svårt för att prata tillräckligt mycket med. jag har flyttat till en ny stad och har desperat behov för att få vänner (såklart), men det har varit mycket svårare än jag hadde trodd… rädd för att värka desp och jobbig typ.
  kram <3

 3. Flora <3 hade varit kul att få en inblick i ditt musikår 2017. På Spotify kan en i slutet av varje år få en summering av vilka låtar/artister som gått varmast och hur många minuter en har streamat musik osv. Vore kul om du ville dela med dig! Kram

 4. Vet du vad jag tycker du ska göra! Lägga ett fett jävla läskigt nyårslöfte som får det att bara pirra i hela kroppen för det är ngt så jävla läskigt, men som du alltid velat göra. Svettades sönder förra året när jag skrev ner på papper att jag skulle flytta utomlands 2017. I år firar jag nyår i mitt nya hem i Australien. Ha!

 5. Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du rankar alla böcker du läste 2017 i ordning? Förstår om det blir mycket jobb men är sånt är så roligt att läsa!

 6. Hej Flora! Skulle du inte kunna skriva eller nämna nåt om musikhjälpen som pågår den här veckan? Tänker att du som är så fin och klok även borde ha läsare som är det och på så sätt nå ut till folk som vill bidra med en slant eller två. Kram <3

 7. Tips på lekar och aktiviteter på nyår! Vet att du skrivit om det innan men hittar ej.
  Tips på bästa steamern (vill önska mig i julklapp) samt på fina fruktfat/uppläggningsfat och tekoppar att önska sig. Behöver inspiration och hinner inte googla men tänker det är part of your job liksom..? 😊

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar