Annons
Annons


Luciaveckan


Andra advent förra året.

✏️ Veckans skrivande:
Måndag, tisdag och onsdag ägnas skrivande. Jag måste få ihop vissa scener för att kunna skicka iväg manuset till min förläggare som ska läsa igenom det och ge respons. Jag är långt ifrån klar och vi har inte skrivit något kontrakt eller så, men jag har ändå lyxen att få hennes kommentarer på texten. Sedan ska jag skriva ihop intervjun som jag gjorde med Annika Norlin.

📖 Veckans läsning:
Anklagelsen av Bandi. Hoppas få in bra läsflow den här veckan.

Annons

🎉 Veckans festliga:
På fredag ska jag krama på och bärsa med Rebecca som är hemma från Paris och på lördag ska jag fira min mamma som fyller år.

🎄Veckans juliga:
På lucia hoppas jag kunna gå på konsert i kyrkan och på kvällen har jag secret santa med Bokklubben (note to self: köp en bok på loppis). På fredag ska jag på julbord med familjen!

📌 Veckans övriga planer:
Den här veckan ska jag på en jäkla massa möten (med mina redovisningskonsulter och med olika potentiella samarbetspartners). Jag ska gå igenom mina praktikantansökningar, hjälpa Kajsa att packa flyttkartonger, fika med Sarah, äta frukost med Baamredaktionen och gå på ett event med & Other Stories. Laga middag med Yrsa och kanske gå på restaurang med Isak och Co. Min lördag och söndag är helt oplanerad (förutom mammafir), vilket är SÅ skönt.

✨ Veckans njutiga:
Revolution: 31 Days of Yoga with Adriene, på Youtube.

📺 Veckans teveserie:
The Crown säsong 2 på Netflix och Bye bye Sweden på Svt.

📍Veckans blogginlägg:
Julklappsönskelista, veganskt julgodis & mina julplaner, ljudbokstips, 1 foto i timmen, outfit och god mat jag har lagat. Tänkte också dela lite tankar om året som gått och för 2018. Något speciellt du vill läsa om? Något du undrar?

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar