Annons
Annons


Jobbspäckad tisdag i snöslask


Hej från mig.

Jag kom precis hem. Gick framåtböjd i snöregnet med mitt hyreshus som Betlehems stjärna framför mig, ibland känns det som att mina steg rör sig bakåt, som att jag måste använda min fulla kraft för att över huvud taget kunna ta ett steg. Det är väl kylan kanske. Som låser fast lederna.

Annons

Idag har jag ätit frukost på Mahalo med Baaam-redaktionen som jag tycker så mycket om.

Här är jag och Lydia, som också bloggar på Baaam!

Sedan tillbringade jag halva dagen på Brillo med Alicia som sköter mina samarbeten.

Vi åt tomatsoppa med focaccia och hade två möten med varumärken jag ska jobba med under 2018. Så peppad på dem!

Efter det gick jag till mina redovisningskonsulter som jag är på krambasis med nu. Ibland får de upprepa vad de säger flera gånger för att jag ska hänga med. Som om jag vore ett barn. Det är tur, för företagande är svårt. De avslutade med ”och du, ta ut friskvård och glöm inte att pensionsspara”. Jag tar tacksamt emot råden. Kolla vad fint ställe de har kontor på! Med gran och mistel och allt.

Blev spådd på Brillo!

Jag gick förbi Isak på hemvägen. Han har ett sånt jobb där man kan stolpa in och störa. En PR-byrå med dörrarna öppna. Lyllo mig. Viktigt att norpa pussar när man kan.

Nu sitter jag i min lägenhet där två proppar har gått. Skriver detta i skenet av skärmen och stearinljusen i adventsljusstaken. Jag håller på att gå igenom alla praktikantansökningar (så många!) och ska snart iväg på ett event med & Other Stories. Sedan blir det middag med Yrsa. Vi ska laga saffranspasta.

Hörs i morgon mina hjältar <3

4 kommentarer till “Jobbspäckad tisdag i snöslask”

  1. flora! blir så nyfiken med det här med företaget och dina dagar och så, lite extra efter sandras inlägg om hur hon jobbar som influencer. kan du inte berätta lite mer om bloggen som företag, och hur dina dagar ser ut?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar